9 activiteiten op Bali die je zeker niet wilt missen

Bali is de perfecte bestemming om zowel actief te zijn als lekker te ontspannen met een cocktail op het strand. Wij vinden het zonde als je op Bali bent en de hele dagen aan het strand ligt. Bali heeft zo veel meer te bieden, er zijn genoeg activiteiten die je kunt doen. Wij hebben 10 leuke activiteiten op een rijtje gezet.

1. Doe een fietstour in Ubud
Een fietstour is een erg leuke manier om Ubud te verkennen. Je kunt op de fiets in alle rust genieten van de mooie omgeving. Op de scooter ga je sneller dus kun je alles minder goed in je opnemen.

Bekijk hier de fietstour.

2. Ga snorkelen met Mantarays bij Nusa Penida
Voor de kust van Nusa Penida zwemmen enorme manta’s die maar liefst 2 tot 3 meter breed kunnen zijn. Het is heel erg gaaf om deze beesten een keer te mogen zien zwemmen. Je hebt het hele jaar kans om deze manta’s te spotten.

Klik hier voor onze Mantaray tour 

3. Bezoek verschillende watervallen
Op Bali heb je veel watervallen, deze behoren tot de mooiste plekken van het eiland. De meeste watervallen zijn gemakkelijk te bereiken met de scooter, gevolgd door een korte trekking.

Klik hier voor onze Ubud hidden waterfalls tour

4. Leer surfen
Bali heeft veel goede surfspots voor zowel ervaren als beginnende surfers, sommige zijn zelfs wereldbekend. Hoe leuk is het om op een van deze plekken te leren surfen?

Klik hier voor onze surfles dagtour

5. Beklim een vulkaan
Mount Batur, een vulkaan in het Noorden van Bali met een hoogte van 1710 meter, kun je beklimmen. Vanaf de top heb je een prachtig uitzicht, en vooral tijdens de zonsopkomst.

Klik hier voor onze Mount Batur tour.

6. Raften door de jungle
Raften is een leuke activiteit op Bali, dit is een hele toffe manier om de jungle van Bali te bekijken. In de raft drijf je de rivier af en staat je elke keer wat indrukwekkends te wachten.

Klik hier voor onze raft tour

7. Doe mee aan een Indonesische kookworkshop
Vind jij het Indonesische eten ook zo lekker? Doe dan mee met een kookworkshop en leer zelf de lekkerste Indonesische gerechten te maken. Neem de recepten mee naar huis en verras je familie en vrienden met je Indonesische kookkunsten!

Klik hier voor onze kookworkshop

 

 

8. Spot dolfijnen in Lovina
In het Noorden van Bali ligt Lovina. Vanuit het strand vertrekken iedere ochtend tientallen vissersbootjes om dolfijnen te gaan spotten. De meeste bootjes vertrekken om 6 uur voor de zonsopkomst. De kans dat je hier dolfijnen gaat zien is heel erg groot.

Klik hier voor onze dolfijnen tour

9. Huur een scooter
Het is ideaal om op Bali een scooter te huren en lekker op pad te gaan. Met een scooter kun je gemakkelijk heel het eiland verkennen. Tip: blijf niet alleen maar op de hoofdwegen, maar ga ook eens een keer over de smalle wegen op het platteland.

Lijkt het jou leuk om een van deze activiteiten te doen?
Neem hier een kijkje voor al onze unieke tours!