7 villa's op Bali waar je niet meer weg wilt

Ben je van plan jezelf te verwennen tijdens je vakantie op Bali in een van de meest iconische luxe villa's van het eiland? Met de ruime slaapkamers en privé buitenzwembaden bieden deze villa's op Bali een maximum aan comfort waardoor je misschien wel nooit meer weg wilt. Om je te helpen bij je zoektocht naar het perfecte tropische toevluchtsoord op het "eiland van de Goden", hebben we een lijst samengesteld met de 7 villa's op Bali waar je niet meer weg wilt!

Villa Can Barca

In het hart van Bali's beroemde wijk Seminyak ligt een ruime villa met twee slaapkamers met een volledig uitgeruste keuken, een open woonkamer en een privézwembad te midden van een weelderige tropische tuin. Dit privéverblijf ligt op zes minuten lopen van de dichtstbijzijnde stranden (Seminyak en Petitenget) en dicht bij andere bezienswaardigheden, zoals de Taksu Bali Gallery. Als je op zoek bent naar een plek midden in het beroemde nachtleven van Bali, dan zit je hier goed, want de villa ligt dicht bij de populairste strandclubs van het eiland, zoals W Retreat, Potato Head en Ku De Ta.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

Legian Kriyamaha Villa

Het ligt op de grens van Legian en Seminyak en biedt negen prachtige villa's met een slaapkamer die zijn voorzien van Balinees design met een eigentijds tintje. Deze luxe vakantiehuizen zijn perfect voor honeymooners die op zoek zijn naar een romantisch uitje of voor iedereen die op zoek is naar rust en ontspanning, want elke villa heeft een eigen dompelbad, zonneterras en buitenbad. Het strand van Legian ligt op 10 minuten lopen, maar het hotel biedt een gratis pendeldienst voor degenen die een ritje willen naar het strand en de plaatselijke winkel- en commerciële gebieden.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

Hu’u Villas

Dit hotel staat bekend om zijn ultrachique en modern ontworpen lofts en villa's, Hu'u Villas is populair bij reizigers die op zoek zijn naar luxe accommodaties in de buurt van Seminyak. Je kunt kiezen uit villa's met één tot drie slaapkamers, keukens, zonnedekken en zwembaden. De compound is centraal gelegen - het ligt direct in het winkelgebied, wat betekent dat je gemakkelijk toegang hebt tot toprestaurants en winkels, en het strand van Seminyak ligt op slechts 6 minuten lopen.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

Dayu Mirah Resort

Als je op zoek bent naar luxe wonen in Jimbaran, dan is Dayu Mirah Resort de plek om naartoe te gaan. De ruime en prachtig ontworpen Balinese villa's met drie slaapkamers (elk 1000 m²) van het resort zijn perfect voor luxe familie-uitjes. Elke villa heeft en-suite badkamers, een moderne keuken, open woon- en eetgedeeltes, en een gazebo die uitkijkt op een zwembad met een oneindige rand. Bovendien worden er begeleiders toegewezen aan elk huis om ervoor te zorgen dat er aan uw behoeften wordt voldaan tijdens uw verblijf, wat zorgt voor een echt ontspannen vakantie. 

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

Sejuk Beach Villas

Sejuk Beach Villas ligt in Cemagi, zo'n 15 kilometer ten noorden van Seminyak. Het is een weelderig resort aan het strand met een tot vier slaapkamers. Deze vakantiebestemming is de definitie van rust, met directe toegang tot het ongerepte zeewater en prachtige uitzichten op de bergen en rijstvelden. Als je op zoek bent naar buitenactiviteiten, kun je gebruikmaken van de verschillende diensten die het resort aanbiedt, zoals paardrijden, mountainbiken en natuurwandelingen.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

The Griya Villas and Spa

The Griya Villas and Spa, een luxe toevluchtsoord in het noordoosten van Bali, is een bekroond hotel dat uitzicht biedt op de beroemde Amed-kust. Dit resort heeft villa's met een tot drie slaapkamers die uitkomen op een prachtig uitzicht op zee. Je kunt genieten van een ontspannen wandeling door het weelderige groen van het pand of optimaal gebruik maken van de fitnessfaciliteiten, maar een rustgevende massage van de spa mag je zeker niet missen. Op een steenworp afstand ligt Lipah Beach, een toevluchtsoord voor ongerepte koraalriffen, waardoor het een perfecte snorkelplek is. En als je een meer avontuurlijke duiker bent, zul je blij zijn te weten dat je misschien wel het Japanse scheepswrak van Amed kunt zien - een gezonken Japans oorlogsschip dat ooit voedsel leverde aan het Japanse leger tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

Visesa Ubud Resort

Visesa Ubud Resort ligt midden in de weelderige groene vegetatie en rijstvelden van Ubud en is een bastion van Balinese traditie en gastvrijheid. Het enorme complex heeft in totaal 106 kamers, maar is beroemd om zijn ingewikkeld ontworpen zwembadvilla's die het beste van de Balinese architectuur met een moderne flair laten zien. Dit is een van de meest exclusieve Bali villa's en is meestal maanden van tevoren volgeboekt. Andere faciliteiten zijn een fitnessruimte in de open lucht, een sauna en een spa in grotten en bamboehutten. Bezoekers kunnen ook deelnemen aan activiteiten zoals yoga of fietsen.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie