Uniekste Bamboe Villa's

Het slapen in een Bamboe Villa met hangmatten, schommels en uitkijkpunten over rijstterrassen is erg populair in Bali. Wij vinden het geweldig! Speciaal voor jullie hebben wij de uniekste Bamboe Villa's op een rijtje gezet.

1. Own Villa Bali

Een van de leukste bamboe villa’s op Bali vind je in Canggu. Dit huisje is een echte hit op Instagram. De charmante villa is gebaseerd op de Javaanse bouwstijl met hun hoge daken. De villa met 6 slaapkamers heeft een open indeling en is ingericht met stijlvol houten meubilair. Het beschikt over een eigen terras. Elke slaapkamer heeft een eigen tv en een eigen badkamer. Het zwembad is fijn en groot en ligt bijna de hele dag in de zon. Als je goed wil relaxen kan dat ook bij deze villa, het biedt namelijk massages en andere spa-diensten op de kamer.

Boek hier! 

2. Camaya Bali Butterfly

Het vlinderhuis is de nieuwste toevoeging aan de unieke collectie bamboehuizen van Camaya. De villa ligt tussen de afgelegen rijstvelden van Oost-Bali. In deze villa kun je echt ontsnappen van de drukte, je wordt wakker met de geluiden van de natuur. Het huis heeft 2 slaapkamers, beide met uitzicht op de rijstvelden. De slaapkamers hebben een gedeelde badkamer met 2 wastafels naast elkaar en 2 aparte toiletten. De woonkamer is de perfecte plek om te zitten voor het diner, drankjes en ontspanning. Op de 2e verdieping zit de lounge, deze kleine ruimte is gemaakt om te ontspannen en films te kijken. Dan heb je ook nog de boven lounge, die beschikt over een hangnet. Dit is het hoogste punt vanwaar je kunt genieten van het uitzicht over de rijstvelden. Het huisje beschikt over een eigen jacuzzi en een eigen openhaard, de perfecte villa om dus lekker te ontspannen.

Boek hier! 

3. Beehouse Dijiwa Ubud

Deze huisjes bieden een privé paradijs omgeven door prachtige rijstvelden en uitzicht op Mount Agung. Het huis heeft een unieke rondvormige gevel gemaakt van bamboe. Ook de rest van de huisjes zijn gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout, bamboe en steen. De kamers zijn ruim en open, zodat je kunt genieten van de prachtige natuur. De tuin en stenen paden leiden je naar het zwembad. Je kunt hier gebruikmaken van de faciliteiten zoals de spa en wellness. Het resort is alleen toegankelijk voor volwassenen (18+). Je kunt hier genieten van adembenemende zonsopkomsten boven de rijstvelden. Deze huisjes zijn perfect voor reizigers die willen genieten van de prachtige natuur van Bali.

Boek hier! 

4. Balikayanas Bamboo House

Als je zoekt naar een eco-vriendelijk verblijf midden in de natuur, dan valt Balikayanas Bamboo House niet te missen. Het bamboehuis is mooi en stijlvol ontworpen en schoon met alle faciliteiten. Het uitzicht vanuit het restaurant op de jungle is geweldig. Op de menukaart staan een aantal vegetarische en veganistische opties. Ook kun je kiezen voor een romantisch diner, dit is inclusief bloemen op je kamer en in de woonkamer, en een massage. Het personeel is zeer gastvrij en vriendelijk.

Boek hier! 

 

5. Bird Hills Bamboo House

Dit bamboehuisje is gelegen in Sideman, op de top van Sideman Hills. Als je wilt ontsnappen van het drukke stadsleven dan is Bird Hills Bamboo House de perfecte plek om naar toe te gaan. Het mooie bamboehuis is gebouwd met 95% natuurlijke bamboematerialen uit omliggende dorpen en met de plaatselijke bevolking als personeel. De villa beschikt over 2 slaapkamers, 2 badkamers met een douche, een zithoek en een keuken met een vaatwasser. Ook is er een terras, hier kun je genieten van een prachtige zonsopgang achter de heuvels van Sidemen.

Boek hier! 

 

6. Stone House

Luxe rust is de beste manier om Stone House te beschrijven. Verborgen achter een prachtige set van deuren vind je deze villa. Je zou nooit weten wat erachter deze deuren bestaat als je er niet bent geweest. Elk detail is zorgvuldig samengesteld. Een verblijf hier voelt persoonlijk, privé en exclusief. Het personeel is erg lief en behulpzaam. Ze willen alles voor je doen, dit maakt de ervaring nog beter. De villa ligt in Ubud, op 4,1 km van Monkey Forest. Het beschikt over een restaurant, een buitenzwembad en een tuin. Alle kamers zijn voorzien van een bureau en 2 lounge stoelen.

Boek hier! 

 

7. Le Bamboo Bali

Le Bamboo Bali biedt een ontspannen en rustige sfeer, zodat je kunt genieten van je verblijf. De uniek ingerichte bungalow is voornamelijk gemaakt van bamboe. Er is een eigen badkamer met een douche met warm water, wastafel en toilet. Le Bamboo Bali heeft faciliteiten zoals een yogazaal, een veganistisch restaurant en een infinity pool. Hier kun je als gast gratis gebruik van maken. Dit verblijf ligt in het unieke deel van Padang Padang, en op 3,4 km van de Uluwatu tempel.

Boek hier! 

 

8. Sharma Springs

Dit unieke Bamboehuisje is net een kunstwerk. Sharma Springs ligt aan de rand van de Ayung riviervallei en bestaat uit 5 verdiepingen, met 5 slaapkamers. De villa beschikt over een keuken, een lounge, een eethoek met prachtig uitzicht, een zwembad, een kinderspeelkamer en buiten een barbecueplek. Alle slaapkamers zijn voorzien van kingsize bedden. Alle kamers zijn ingericht met prachtig bamboe meubilair dat perfect past bij de omgeving. Het landschap en uitzicht vanaf het huis zijn adembenemend. Er zijn een paar lokale dorpswinkels in de buurt met een aantal zeer eenvoudige benodigdheden. Een meid kan je helpen bij het kopen van benodigdheden voor gasten. Andere beschikbare diensten waar je gebruik van kunt maken zijn massages, een yoga-instructeur en een auto met chauffeur.

Boek hier! 

 

9. Sun Sang Eco Village

Deze villa ligt in Tabanan, op 16 km van Tanah Lot. Tabanan is een zeer rustig en mooi dorp. Het dorp ligt aan een rivier. Deze rivier kun je ook zien vanuit het huisje. Het huisje biedt een gemeenschappelijke lounge, een tuin en een wellnesscentrum. De kamers zijn voorzien van een prachtig uitzicht op de tuin. In de omgeving van de villa kun je uitstekend vissen, ook is het leuk om scooters te huren en daarmee rond te touren.

Boek hier! 

 

10. Magic Hills

Magic Hills Bali is een prachtige & unieke Lodge die is gebouwd op de rand van de heuvels in selat met uitzicht op de rijstvelden en Mount Agung. De accommodatie biedt toegang tot een restaurant, een bar, een zwembad en een gedeelde keuken. Ook kun je gebruikmaken van spa- en wellnessfaciliteiten. De villa heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers met een hot tub en een haardroger. In de omgeving kun je uitstekend fietsen. Deze villa is perfect voor reizigers die opzoek zijn naar een rustige plek in de natuur van Bali.

Boek hier!