Onze leukste Ubud tours, die jouw vakantie in Bali compleet maken!

Ga jij binnenkort op reis naar Bali en verblijf je in het prachtige Ubud? Vergeet dan niet om bij ons een tour te doen! Omdat wij alleen met lokale gidsen werken, vind je bij ons de meeste unieke ervaringen die je echt de mooiste plekjes en lokale cultuur laten zien! Wat ook ideaal is aan de tours, is dat het vervoer er ook bij in zit. Je wordt dus opgehaald en teruggebracht bij jouw verblijf. Lees hier over de 8 verschillende Ubud tours die wij bieden en kijk welke het beste bij jou past! 

 

Ubud hidden waterfalls 

Bij deze tour ga je samen met jouw gids een avontuurlijke hike lopen waarbij je 3 unieke watervallen zult bezoeken! 1 van deze 3 watervallen zit diep verborgen in het landschap van Ubud en weten maar enkelen te vinden. Voor deze verborgen waterval zal je met een persoonlijke gids een hike maken van 2 uur.  

Heb je al meerdere watervallen gezien in Bali? Maak je maar geen zorgen! Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat je tijdens je tour alsnog 3 prachtige watervallen gaat zien die je nog nooit eerder hebt gezien. Naast de watervallen zul je ook nog een kijkje nemen bij een rijstterras en een koffieplantage. Als je aan het einde van de dag nog wilt uitwaaien bij de Bali Swing, dan maken we ook hier een stop voor jou! 

 

 

Kookworkshop + Ubud markt

Begin je dag vol smaak in de lokale markt van Ubud, waar Balinezen zelf hun boodschappen doen. Onze lokale kok leidt je rond, deelt zijn kennis over ingrediënten en staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Laat je betoveren door de tropische geuren van verse kruiden en fruit, rechtstreeks van de boom geplukt! Na de marktverkenning duik je de keuken in voor een kookworkshop. Begin met een verfrissend welkomstdrankje en leer de betekenis van het traditionele Balinese offerbakje, terwijl je er zelf een maakt. Ontdek de kunst van Indonesisch koken, inclusief het gebruik van de indrukwekkende vijzel om kruiden te vermalen. Voor je het weet staat de tafel vol met heerlijke gerechten die je zelf hebt bereid. En als kers op de taart, krijg je de recepten mee naar huis, zodat je ook in Nederland je familie en vrienden kunt verrassen met je Indonesische kookkunsten! 

 

 

Ubud + Bali Swing 

Deze tour laat je echt alle mooie plekjes van Ubud zien! Je begint deze tour langs de lokale groene rijstvelden, waar je samen met jouw privé gids een wandeling doormaakt, genieten! Daarna ga je lekker uitwaaien op de Bali Swing, met de heerlijke frisse lucht. Na de swing ga je naar een échte unieke Balinese koffie proeverij! Nadat je lekker hebt uitgerust, ga je door naar een unieke waterval! Als je dacht dat het avontuur hier eindigt, dan heb je het mis want je sluit de dag ook nog af bij de Holy Water Tempel waar jij je kan onderdompelen in het Heilige Water! 

 

 

Monkey forest Ubud tour

Met deze tour beleef je zeker een spectaculaire dag! Je begint de dag met een bezoekje aan de Monkey Forest, een heilige plek voor de Balinezen, waar je de meest schattige apen zult zien. Wil jij altijd al op de selfie met een aap? Dan is dit je kans! Hierna ga je naar de Tegenungan waterval. Deze waterval ligt midden in een jungleomgeving. Neem een duik en kijk hoe het water van 25 meter hoogte naar beneden stort! Vervolgens ga je door naar het Ubud Paleis, een paleis van de koninklijke familie. Hier kan je de prachtige tuin en traditionele bouwwerken bewonderen. Ten slotte ga je nog naar de Campuhan Ridgewalk, een makkelijke wandeling door de natuur en rijstvelden van Ubud. 

 

 

Raften 

Deze tour is voor de echte avonturiers onder ons!  
Bij aankomst krijg je eerst een uitleg over wat je allemaal te wachten staat. Daarna maak je een kleine wandeling door de natuur om bij de rivier te komen! Tijdens het raften ga je door het regenwoud waar de rivier doorheen stroomt. Je bevindt je tussen de watervallen, valleien, rijstvelden en unieke bergwanden. Verfrissing is er zeker tijdens deze tour!Na dit unieke avontuur ga je een hapje eten! Neem een heerlijke douche, kleed je om en neem plaats in het restaurant waar je een (eenvoudig) buffet krijgt. 

 

 

Fiets tour

Je start deze tour met een ontbijtje en een bezoek aan de koffieplantage. Na een volle maag wordt de juiste fiets aangemeten, en ga je beginnen! Samen met je gids ga je fietsen door groene rijstvelden en maak je een stop bij een lokale school. Daarna fiets je door de Balinese dorpjes, uitgestrekte gebieden en nog meer unieke plekken! Na een voldane fietstour krijg je nog een heerlijke lunch! 

 

 

Eat pray love tour 

Volg de Eat Pray Love reis van Julia Roberts om de ultieme spirituele genezing te vinden op Bali! Tijdens de tour neem je deel uit van de Melukat Ceremonie. De Melukat Ceremonie is een ritueel om het lichaam te reinigen. Zowel Geestelijk als Fysiek. Volgens de Balinese Healer word je gereinigd van negatieve elementen in ons huidige leven en van onze vorige levens. Het reinigen van de negatieve elementen gebeurt door het lichaam te wassen in het heilige water. Tijdens de ceremonie ontmoet je een Mangku (Balinese genezer) die zal begrijpen wat het doel is van het reinigingsritueel dat je zult ondergaan. Als laatste zul je deze dag afsluiten bij de adembenemende natuurlijke schoonheid van de rijstterrassen waar je de dag kunt eindigen met een koffie en thee proeverij! 

 

 

Quad rijden 

Cross over de circuits in Bali en ga op een echt avontuur! Je begint de dag met een uitleg over wat je allemaal te wachten staat. Ben jij klaar voor het avontuur? We gaan beginnen! Eerst ga je avontuurlijk crossen over ons circuit! Daarna rijd je naar allemaal verschillende unieke plekken, terwijl je een lokale route neemt!