Ontdek de pracht van de eilandjes rondom Bali

Bali is al een hemelse bestemming op zich. Maar wist je dat er nog meer betovering om de hoek ligt? De nabijgelegen eilandjes Nusa Penida, Nusa Lembongan, Nusa Ceningan, en de Gili-eilanden wachten op ontdekkers die verlangen naar een extra dosis paradijselijke charme. Laten we deze eilandjuweeltjes van dichterbij bekijken.

Nusa Penida

Nusa Penida, het grootste van de drie Nusa-eilanden, is een parel die bekend staat om zijn indrukwekkende kliffen en panoramische uitzichten. Kelingking Beach met zijn T-Rex-vormige klif is een Instagram-waardige bestemming. Duikliefhebbers kunnen genieten van kleurrijke koraaltuinen en zwemmen met majestueuze mantaroggen bij Manta Point.

Nusa Lembongan

Nusa Lembongan, bekend om zijn relaxte sfeer, is perfect voor reizigers die op zoek zijn naar een rustige ontsnapping. Verken de Devil's Tear, waar de oceaan op spectaculaire wijze tegen de rotsen botst. Snorkelen bij Crystal Bay biedt een glimp van het levendige onderwaterleven.

Nusa Ceningan

Ontdek het kleine Nusa Ceningan, een paradijs tussen Bali en Nusa Lembongan. Hier vind je rustige stranden, kleurrijke zeewierenboerderijen en een relaxte sfeer. Wandel over de iconische gele brug, geniet van adembenemende uitzichten op de kliffen en laat je betoveren door de eilandcharme van Nusa Ceningan. Avonturiers kunnen een sprong wagen van de Blue Lagoon Cliff Jump. 

Gili Trawangan

Gili Trawangan, het grootste van de drie Gili-eilanden, staat bekend als het party-eiland met een ontspannen vibe. Overdag kun je heerlijk zonnebaden op de witte zandstranden en 's avonds tot in de vroege uurtjes dansen op het ritme van livemuziek. Mis de betoverende zonsondergangen niet; het is een spektakel dat je niet snel zult vergeten. Ook kan je hier genieten van een openluchtbioscoop op het strand!

Gili Meno

Gili Meno, vaak aangeduid als het 'Huwelijkseiland', biedt een serene ontsnapping aan de drukte. Dit kleinste Gili-eiland is perfect voor stelletjes die op zoek zijn naar romantiek. Verken de onderwaterwereld met je geliefde tijdens een rustige snorkelsessie en geniet van de rustige, ongerepte stranden.

Gili Air

Gili Air, het meest lokale en authentieke van de drie, combineert ontspanning met een vleugje lokale cultuur. Geniet van de relaxte sfeer, waar het dagelijks leven van de eilandbewoners zich vermengt met de kalme strandscènes. Snorkel langs kleurrijke koraalriffen en proef lokale lekkernijen in de gezellige eettentjes.

IkganaarBali biedt tours naar alle bovenstaande eilanden! Neem een kijkje bij onze tours voor meer informatie.