Ontdek de beste accommodaties in Candidasa

Candidasa is gelegen aan de oostkust van Bali en is een prachtige plek die je niet wilt missen. Met zijn heerlijke stranden, adembenemende uitzichten en vredige sfeer, biedt Candidasa een oase van rust en ontspanning. Om te helpen bij het plannen van je reis, hebben we de 6 beste accommodaties in Candidasa verzameld. Lees verder en ontdek de perfecte plek voor jouw verblijf!

1. Sagara Candidasa

Sagara Candidasa is een prachtige accommodatie en biedt een ontspannen en comfortabel verblijf. Het beschikt over een heerlijk zwembad dat uitkijkt over de azuurblauwe oceaan, waar je heerlijk kunt genieten van de zon en het rustgevende geluid van de golven op de achtergrond. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een zithoek, een flatscreen-tv en eigen badkamer met accessoires. Ook biedt deze accommodatie een eigen restaurant en een spa. Alles wat je nodig hebt is hier te vinden!

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

2. Puri Bagus Candidasa

Puri Bagus is een resort dat bekend staat om zijn traditionele Balinese architectuur en de geweldige ligging aan het strand. Deze accommodatie biedt verschillende villa’s met uitzicht op de tuin of het strand. Alle villa’s beschikken over een balkon, een buitenbadkamer, airconditioning, een flatscreen-tv en een minibar. Verder is dit resort voorzien van een spa, een restaurant en er worden yogalessen en kooklessen gegeven.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

3. Bali Santi Bungalows

Bali Santi Bungalows is een budgetvriendelijke en charmante accommodatie aan de kust van Bali. De kamers worden omgeven door de groene tuinen waardoor er een rustige en ontspannen sfeer hangt. Alle kamers faciliteren een airconditioning, een tv, een minibar en waterkoker en ook zijn ze voorzien van een eigen terras inclusief zithoek die uitkijken op de oceaan of de tuin. Verder beschikt deze accommodatie over een zwembad, een eigen restaurant en het is mogelijk om heerlijk te genieten van een rustgevende massage op de kamer.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

4. Rama Shinta Hotel Candidasa

Rama Shinta Hotel Candidasa biedt kamers kamers midden in de rustige en tropische tuinen van deze accommodatie. De kamers zijn ruim en op een traditionele Balinese manier ingericht met een authentieke sfeer. Ze zijn voorzien van airconditioning, een eigen badkamer, houten meubilair en koffie- en theefaciliteiten. Verder heeft dit hotel gratis WiFi in het hele pand, een buitenzwembad en een eigen restaurant in een traditioneel Balinees paviljoen in de open lucht.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

5. Candi Beach Resort & Spa

Candi Beach Resort & Spa is een prachtig resort met een traditionele en vooral moderne inrichting wat zorgt voor een luxe uitstraling. Het ligt aan een privéstrand in de baai van Mendira en is voorzien van gratis WiFi, 3 buitenzwembaden, 3 restaurants en 2 bars. De restaurants bieden Balinese, Indonesische, Italiaanse en westerse gerechten dus voor ieder wat wils! De kamers beschikken over een eigen balkon of terras met uitzicht en zijn ingericht met Balinese elementen.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

6. Lotus bungalows

Lotus Bungalows ligt midden in een weelderige omgeving van natuur en biedt een rustige sfeer. Alle vrijstaande villas zijn traditioneel ingericht en bieden een gezellig en comfortabel verblijf. Ze zijn voorzien van airconditioning, een minbar en waterkoker, een kledingkast en een eigen badkamer met faciliteiten. Verder vindt u er een buitenzwembad met prachtig uitzicht en een restaurant met mediterrane en Indonesische gerechten op het nu. Het is een perfecte plek om met kinderen naartoe te gaan!  

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie