Ontdek de 7 beste hostels in Canggu

Canggu, het bruisende surfparadijs van Bali, trekt reizigers van over de hele wereld aan. Of je nu een surfliefhebber bent of gewoon wilt genieten van de relaxte sfeer, Canggu heeft voor elk wat wils. Als budgetreiziger ben je waarschijnlijk op zoek naar betaalbare, maar toch levendige accommodaties. Hier zijn de 5 beste hostels in Canggu die je reis onvergetelijk zullen maken.

The Farm Hostel

Gelegen te midden van een groene omgeving, is The Farm Hostel een oase van rust in het hart van Canggu. Met slaapzalen en privékamers biedt dit hostel een ideale mix van sociale interactie en privacy. De prachtige tuin, het zwembad en het gezellige gemeenschapscentrum maken het gemakkelijk om nieuwe mensen te ontmoeten. De surfplanken die je hier kunt huren, maken het plaatje compleet voor de surfliefhebbers.

Gallery image of this property

Lay Day Surf Hostel

Dit levendige pension ligt aan het einde van een smal, lommerrijk weggetje. Het bevindt zich op drie kilometer van een populaire surfplek op Batu Bolong Beach, op vijf minuten lopen van de yogastudio Samadi Bali en op twintig kilometer van I Gusti Ngurah Rai International Airport. Het hostel beschikt over eenvoudige gemengde slaapzalen en slaapzalen voor vrouwen met badkamers en suite, gratis wifi en kluisjes. Er zijn twee zwembaden, waarvan één met een bar, en een gedeelde keuken. Daarnaast is er een luchthavenshuttle, dag en nacht beveiliging en het is mogelijk om een scooter te huren. Dit hostel is een paradijs voor surfers en mensen die houden van een feestje.

LAY DAY SURF HOSTEL - Prices & Reviews (Bali/Canggu)

The Jungle House Hostel

Verscholen in het weelderige groen van Canggu, biedt The Jungle House Hostel een ontsnapping aan de drukte. Dit eco-vriendelijke hostel combineert duurzaamheid met comfortabele voorzieningen. Slaap in boomhutachtige slaapzalen, omgeven door de geluiden van de natuur. De sfeervolle gemeenschappelijke ruimtes en het vriendelijke personeel maken het gemakkelijk om in contact te komen met medereizigers.

Gallery image of this property

TRIBAL Coworking Bali

TRIBAL Coworking Bali ligt in Canggu, op 1,6 km van het Pererenan-strand, en biedt accommodatie met een tuin, gratis privéparkeergelegenheid en een bar. De accommodatie ligt op ongeveer 1,9 km van het Seseh-strand, op 10 km van de Tanah Lot-tempel en op 11 km van de Petitenget-tempel. Er is gratis WiFi beschikbaar in de hele accommodatie en Echo Beach ligt op 1,9 km afstand. In het hostel is elke kamer voorzien van beddengoed en handdoeken. Ook kunt u biljarten bij TRIBAL Coworking Bali. Het busstation Ubung ligt op 12 km van de accommodatie.

Gallery image of this property

Kos One Hostel

Kos One Hostel ligt in Canggu, op 800 meter van het strand van Canggu, en biedt accommodatie met een buitenzwembad, gratis privéparkeergelegenheid, een tuin en een gemeenschappelijke lounge. De accommodatie ligt op 800 meter van het strand Batu Bolong en op minder dan 1 km van het strand Echo. Het biedt een bar en massages. De tempel Tanah Lot ligt op 12 km afstand en het Bali Museum ligt op 13 km van het hostel. De units van het hostel zijn voorzien van een zithoek. U kunt bij de accommodatie genieten van een à-la-carte, continentaal of volledig Engels/Iers ontbijt. Er is ook een zonneterras.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

The Hostel Canggu

Als je op zoek bent naar betaalbare luxe en een levendige sfeer, dan is The Hostel Canggu een uitstekende keuze. Dit hostel biedt moderne faciliteiten en comfortabele slaapzalen, perfect voor reizigers met een budget die toch willen genieten van een vleugje luxe. Met een centrale ligging in Canggu zijn populaire bezienswaardigheden, winkels en eetgelegenheden gemakkelijk bereikbaar. The Hostel Canggu is de ideale uitvalsbasis om deze bruisende badplaats te verkennen.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

Black Pearl Hostel Canggu

Voor een unieke en stijlvolle ervaring is Black Pearl Hostel Canggu een must-visit. Met een eigentijdse inrichting en een relaxte vibe biedt dit hostel meer dan alleen een slaapplek. De gemeenschappelijke ruimtes zijn ontworpen voor sociale interactie, en het zwembad is de ideale plek om te ontspannen na een dag vol avonturen. Met een nadruk op comfort en gastvrijheid is Black Pearl Hostel een verborgen juweeltje in het hart van Canggu.

Gallery image of this property

Of je nu komt voor de golven, de cultuur of gewoon om te relaxen, deze hostels in Canggu zorgen ervoor dat je reis naar Bali onvergetelijk wordt. Geniet van de ontspannen sfeer, maak nieuwe vrienden en laat Canggu je betoveren. Surf's up!