Lunchspots in Canggu die je niet mag missen

Canggu, iedereen kent het als het bruisende kustgebied in Bali dat bekend staat om de relaxte sfeer, surfstranden, de leukste uitgaansgelegenheden, de fancy boetiekjes en natuurlijk heerlijk eten. Als je op zoekt bent naar een geweldige lunchervaring, ben je in hier zeker aan het juiste adres. Canggu heeft een overvloed aan gezellige, trendy en heerlijke lunch plekjes. Deze blog gaat over 10 lunchspots in Canggu die je zeker niet mag missen!

1. The Brunch Club

The Brunch Club werd opgericht met als doel de cafécultuur te ontwrichen. Met compleet unieke recepten zal de Brunch Club nooit ‘zomaar’ een café zijn. Zo serveren ze omeletten, wafels, verse salades, sandwiches, heerlijke smoothies en sapjes en met als kers op de taart hun welbekende Porncakes. Ze zeggen dat dit de lekkerste soufflé pannenkoeken van Bali zijn, dus zeker het proberen waard! (@brunch_club_bali)

2. Copenhagen

Copenhagen is een stijlvol restaurant met een Scandinavische twist. Het restaurant biedt een scala aan diverse en heerlijke gerechten die iedereen tevreden zullen stellen. Wat dit restaurant speciaal maakt, is dat je je eigen ontbijtbord kan samenstellen. Je kan kiezen uit zoetige en hartige broodjes, fruit, smoothie bowls en nog veel meer. Het is ook mogelijk om gewoon enkel een gerecht te bestellen. (@copenhagencanggu)

3. Honey,

Honey is the place to be wanneer je op zoek bent naar een restaurant met gezonde en biologische lekkernijen. Met een focus op lokale en biolgische ingrediënten, biedt Honey een menu dat zowel voedzaam als smaakvol is. Ze hebben bijvoorbeeld verse smoothies, heerlijke açai bowls en lekker broodjes. Honey is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van heerlijk eten in een gezellige omgeving! (@honeykitchenbali)

4. Doppio Café

Doppio Café is een gezellige en levendige plek in het hart van Canggu. Of je nu zin hebt in een heerlijke sandwich, een verfrissende smoothiebowl of alleen een kopje koffie, Doppio Café heeft voor ieder wat wils. Met een ontspannen sfeer en vriendelijk personeel is het een perfecte plek om te genieten van een heerlijke lunch en een aanrader als je op zoek bent naar een plek om te kunnen werken vanaf je laptop! (@doppiocafebali)

5. Baked

Wanneer je van versgebakken broodjes en zoete lekkernijen houdt is Baked een absolute aanrader. Bij dit bakkerijcafé kan je genieten van heerlijke broodjes, taarten, koekjes en gebakjes. Geniet van een smakelijke lunch in een knusse omgeving! (@baked.indonesia)

6. Milk and Madu

Milk and Madu is een gezellig restaurant in Canggu dat bekend staat om de aangename sfeer en de heerlijke gerechten. Ze hebben een uitgebreid menu met onder andere, zoete lekkernijen, burgers, sandwiches, pasta en pizza. Of je nu op zoek bent naar een gezellige plek voor ontbijt, lunch of alleen een drankje, Milk and Madu is zeker het proberen waard! (@milkandmadu)

7. Touché

Touché is een stijlvol en charmant restaurant met een Franse touch. Het menu biedt klassieke Franse gerechten met een moderne twist. Ze bieden de hele dag door ontbijt aan, verder hebben ze nog veel keuze in hoofdgerechten, salades, tapas en heerlijke drankjes. De vriendelijke sfeer en de moderne inrichting maken het de perfecte plek voor een ontspannen lunch. (@touche.bali)

8. Crate

Crate is een hip café dat bekend staat om zijn industriële interieur en de moderne en relaxte sfeer. Ze serveren heerlijke gerechten zoals bagels, sandwiches, smoothiebowls en salades. Crate is de perfecte plek om te genieten van een drankje en/of hapje met je vrienden of om lekker alleen te ontspannen! (@cratecafe)

9. Hungry Laa

Hungry Laa is een klein en knus restaurant dat een breed scala aan internationale en ook Aziatische gerechten serveert. Van een Crispy Vegan Burger tot Pad Thai, je vindt het hier allemaal. Naast deze hartige maaltijden, kun je ook genieten van heerlijke smoothies en desserts. (@hungrylaa)

10. Kynd Community

Kynd Community is niet zomaar een restaurant, het is een influencer walhalla. Met alle prachtig opgemaakte borden en de geweldige inrichting kan je hier de mooiste foto’s voor Instagram maken. Naast foto’s maken kan je hier genieten van heerlijke gerechten als pancakes, smoothiebowls, sandwiches en veel meer. Dit is zeker een must-visit plek! (@kyndcommunity)