Goedkope accommodaties in Bali

Ga jij op vakantie naar Bali, wil je niet in hostels verblijven, maar heb je ook geen zin om een groot deel van je budget uit te geven aan accommodaties? Lees dan deze blog over goedkope accommodaties in Bali, met accommodaties rond de €20 per nacht. 

 1. Bali Nusa Cottage 

Bali Nusa Cottage ligt in Nusa Lembongan, op 100 meter lopen van het strand Mushroom Bay. De accommodatie is voorzien van een restaurant, airconditioning, flatscreen-tv, zwembad en tuin. De kamers zijn sfeervol ingericht met moderne voorzieningen. Ja hebt keuze uit kamers in het hotel of bungalows gelegen aan het zwembad. 

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

2. Taruna Boutique Homestay & Spa 

De 3-sterrenaccommodatie Taruna Boutique Homestay & Spa is gelegen in het rustige West-Bali. De Homestay biedt excursies, fietsverhuur, massages en gratis WIFI. Bovendien beschikt de accommodatie over eenvoudige kamers met badkamer, airconditioning, een bureau, roomservice en uitizcht op de tuin. Er is een buitenzwembad om te relaxen. Bovendien heeft Taruna Homestay een eigen restaurant, waar Indonesische gerechten en lokale specialiteiten worden geserveerd. De accommodatie scoort een hoge 9.1 op Booking.com. Gasten zijn vooral positief over het vriendelijke personeel, de ruime kamers, het restaurant en zwembad. 

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

3. Suka Beach Inn 

Suka Beach Inn ligt in het centrum van Kuta, op 400 meter van Kuta Beach. Het is een eenvoudige accommodatie voorzien van een restaurant, buitenzwembad en gratis WIFI. Gasten zijn vooral positief over de comfortabele kamers, locatie, rustige sfeer en het vriendelijke personeel. 

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie Foto van Naam #2

4. Arimba at Bisma 

De 3-sterrenaccommodatie Arimba at Bisma is gelegen in Ubud. De accommodatie ligt op 800 meter lopen van het Monkey Forest en op 15 minuten lopen vanaf de Ubud markt. De ruime en moderne kamers zijn ingericht met airconditioning, een flatscreen-tv en uitzicht op de tuin. De accommodatie heeft geen restaurant, maar ontbijt op de kamer is op verzoek beschikbaar en in de buurt zijn vele restaurants te vinden. Het zwembad is de ideale plek voor verfrissing. 

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie Foto van Superior Kamer #1

5. Avisara Villa & Suite 

Avisara Villa & Suite is een 4-sterrenaccommodatie in Nusa Dua. Het beschikt over een buitenzwembad, tuin en restaurant. Bovendien biedt het gratis WIFI, roomservice en kan je er excursies boeken. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, flatscreen-tv en een terras met uitzicht op het zwembad. De accommodatie ligt helaas niet op loopafstand van het strand. 

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie Foto van Deluxe Kamer #2

6. Kesari Glory Nusa Penida By Pramana Villas

Gelegen in Nusa Penida ligt de 3 sterren accommodatie Kesari Glory. De accommodatie ligt op 800 meter van het stand. Het biedt een buitenzwembad, tuin, gemeenschappelijke lounge, restaurant, roomservice en gratis WIFI. De kamers zijn ruim en simpel ingericht. De goedkoopste kamers beschikken helaas niet over airconditioning, maar wel over een venitlator. 

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie Foto van Standaard Tweepersoonskamer met Ventilator #12

7. Bali Warisana Inn 

De 3-sterrenaccommodatie Bali Warisana Inn is gelegen in Sanur op loopafstand van het strand en de boulevard van Sanur. De accommodatie beschikt over tropische tuinen, een buitenzwembad en gratis WIFI. Er is geen restaurant. Wel is ontbijt beschikbaar en zijn er talloze restaurants te vinden op loopafstand. De kamers zijn modern ingericht met groene accenten en zijn voorzien van airconditioning. 

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

8. The Dafish Ceningan 

The Dafish Ceningan is een juweeltje van een accommodatie gelegen in Nusa Ceningan. Het biedt houten bungalows met een eigen terras. De bungalows zijn in tropische sferen ingericht en van alle gemakken voorzien. Het restaurant serveert Aziatische en westerse gerechten. Er is een zwembad en het strand is op loopafstand. Ook heel handig is de gratis pendeldienst van en naar de haven. 

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie Foto van Deluxe Cottage Free Shuttle from Yellow Bridge  #6