De ultieme Bali Guide voor jouw vakantie

Ga jij binnenkort op vakantie naar Bali? Of ben je al in Bali? Dan hebben wij de perfecte guide voor jou. Het is een guide met vele persoonlijke tips voor een vakantie in Bali, maar ook als je in Bali woont is de guide perfect. Na het lezen zul je bijzondere plekken tegenkomen, waar je waarschijnlijk nog nooit eerder van hebt gehoord! 

Jij gaat waarschijnlijk vanuit Nederland op vakantie naar Bali, maar Kim Laros doet dit precies andersom. Sinds 3,5 jaar is ze woonachtig in het prachtige Bali. In deze tijd heeft ze de Bali - Has It All - Guide geschreven. De perfecte guide voor in Bali! De guide bevat maar liefst 223 pagina's vol met tips voor in Bali. De tips zijn persoonlijk verzameld in de periode sinds Kim woonachtig is op Bali. En wie kan er nou betere tips geven dan een inwoner van Bali? Wat ons betreft bijna niemand. Tijdens het lezen kom je achter de perfecte reisvoorbereiding, de meest bijzondere én niet toeristische plekken, de beste restaurantjes voor alle maaltijden van de dag, handige reisroutes om het beste van Bali te beleven, de mooiste en uniekste accommodaties en meer. 

Hiernaast kom je er bijvoorbeeld ook achter hoe Kim Bali ervaart en wat haar persoonlijke ervaringen zijn! 

Dus, maak je met deze guide klaar voor een betoverende reis rond Bali, de Nusa-eilanden en een deel van Komodo! Alles wat ze deelt is gebaseerd op haar eigen ervaringen. 

Benieuwd naar haar Bali Guide? Klik dan hier!