De leukste verblijven op Bali aan het strand!

Zoek je nog naar verblijven voor jouw trip naar Bali? Lees dan deze blog, want voor de ultieme vakantie-ervaring is een verblijf aan het strand een must. Hier zijn enkele van de meest unieke en adembenemende accommodaties aan de kust van Bali, die je zeker niet wilt missen!

 

Menjangan Dynasty Resort 

Voor degenen die op zoek zijn naar een combinatie van avontuur en ontspanning, is Menjangan Dynasty Resort een perfecte keuze. Gelegen in het serene noordwesten van Bali, biedt dit resort luxe tentvilla’s met uitzicht op de baai van Banyuwedang. Het resort heeft een eigen strand, een zwembad en een spa, waar je volledig kunt ontspannen. Daarnaast kun je deelnemen aan diverse activiteiten zoals kajakken, snorkelen en paardrijden. Menjangan Island, beroemd om zijn spectaculaire duiklocaties, ligt vlakbij en is een must-visit voor duikliefhebbers. 

 

 

Bubble Hotel Nyang Nyang - Adults Only 

Voor een echt unieke ervaring moet je in het Bubble Hotel Nyang Nyang verblijven. Dit hotel, alleen toegankelijk voor volwassenen, biedt doorzichtige bubbelkamers op een afgelegen strand. Hier kun je de nacht doorbrengen onder de sterrenhemel, met alleen de geluiden van de natuur om je heen. De kamers zijn minimalistisch maar comfortabel ingericht en voorzien van alle noodzakelijke voorzieningen. De privacy en het directe contact met de natuur maken dit verblijf perfect voor koppels die op zoek zijn naar een romantisch en avontuurlijk uitje. 

 

 

Bombora Medewi 

Bombora Medewi is een paradijs voor surfers en strandliefhebbers. Gelegen aan de westkust van Bali, biedt dit boetiekhotel comfortabele kamers en bungalows met uitzicht op de oceaan. Medewi staat bekend om zijn lange golven, ideaal voor zowel beginners als ervaren surfers. Het hotel heeft een ontspannen sfeer, met een mooi zwembad, een restaurant met heerlijke lokale en internationale gerechten, en directe toegang tot het strand. Hier kun je de dag beginnen met een surfles, gevolgd door een ontspannende massage, en afsluiten met een zonsondergang op het strand. 

 

 

WakaGangga

WakaGangga, gelegen aan de ongerepte stranden van Tabanan, biedt een luxe ontsnapping aan de drukte van het dagelijkse leven. Dit resort beschikt over ruime villa’s met privézwembaden en adembenemende uitzichten op de oceaan of de rijstvelden. Het resort biedt verschillende faciliteiten, waaronder een spa, een fitnesscentrum en een gastronomisch restaurant. Je kunt deelnemen aan culturele activiteiten zoals kooklessen, rijstveldtochten en traditionele Balinese ceremonies. Voor natuurliefhebbers is het zwarte zandstrand van Gangga een bijzondere plek om te verkennen. 

 

Four Seasons Resort Bali at Jimbaran Bay

Dit vijfsterrenresort ligt aan het prachtige Jimbaran-strand en biedt traditionele Balinese villa's met privézwembaden en een spectaculair uitzicht op de oceaan. De weelderige tuinen en het elegante ontwerp creëren een serene en romantische sfeer. Gasten kunnen genieten van een breed aanbod aan faciliteiten, waaronder wereldklasse restaurants, een bekroonde spa, en activiteiten zoals kooklessen, yoga en watersporten. Jimbaran staat ook bekend om zijn visrestaurants aan het strand, waar je kunt genieten van verse zeevruchten terwijl je de zon ziet ondergaan.