De leukste uitgaansplekjes in Seminyak en Canggu!

Twee van de populairste gebieden om te genieten van het nachtleven zijn Canggu en Seminyak. Beide locaties bieden een unieke mix van strandclubs, bars en nachtclubs die zorgen voor onvergetelijke avonden. Hier is een gids voor de beste uitgaansplekken in Canggu en Seminyak!

Canggu:

Old Man's
Gelegen aan Batu Bolong Beach, is Old Man's een iconische plek in Canggu. Overdag een relaxte strandbar, verandert het 's avonds in een levendige ontmoetingsplek met DJ's, live muziek en een energieke sfeer. Het is de perfecte plek om je avond te beginnen met een cocktail terwijl je geniet van de zonsondergang!
The Lawn
Deze strandclub biedt een ontspannen en stijlvolle omgeving met uitzicht op het strand van Batu Bolong. Met een zwembad, comfortabele zitplaatsen en een uitgebreide cocktailkaart, is The Lawn ideaal voor een relaxte avond. Regelmatig worden hier livemuziek en DJ-sets georganiseerd, wat bijdraagt aan de ontspannen sfeer.


Sandbar
Sandbar is een favoriete plek onder de lokale bevolking en toeristen voor een levendige avond aan het strand. Gelegen op Batu Bolong Beach, verandert deze plek 's avonds in een bruisende feestlocatie met DJ's die zorgen voor de perfecte mix van muziek. Het is een geweldige plek om te dansen en te genieten van een ontspannen, feestelijke sfeer!


Seminyak:

Da Maria
Da Maria is een trendy Italiaans restaurant en bar in Seminyak. Het biedt een unieke mix van heerlijke Italiaanse gerechten en een bruisende uitgaanssfeer. Na het diner verandert Da Maria in een levendige nachtclub met DJ's. De stijlvolle inrichting en energieke sfeer maken het een populaire plek voor zowel dineren als dansen.


Motel Mexicola
Motel Mexicola brengt de feeststemming van Mexico naar Seminyak. Met zijn kleurrijke decor, heerlijke Mexicaanse gerechten en levendige sfeer, is het een geweldige plek voor een leuke avond uit. De dansvloer komt tot leven met latin muziek.


La Favela
La Favela is een van de meest populaire nachtclubs in Seminyak. Het interieur is geïnspireerd op de favelas van Rio de Janeiro, met een weelderige jungle-achtige inrichting. Het is een doolhof van dansvloeren, bars en gezellige hoekjes, perfect om te verdwalen en te dansen tot de vroege uurtjes.Mrs Sippy
Mrs Sippy staat bekend om zijn enorme zoutwaterzwembad en luxe cabana's. Het is de perfecte plek voor een dag vol zon, zwemmen en cocktails, die naadloos overgaat in een levendige avond vol muziek en dans. Regelmatig worden hier pool parties georganiseerd met bekende DJ's.