De leukste plekken om te verblijven in Munduk

Munduk is een minder toeristische bestemming in het noorden van Bali. Het staat bekend om de hogere ligging, weelderige groene landschappen, rijstterassen en prachtige watervallen. Bezoekers kunnen genieten van wandelingen, bezoeken aan koffieplantages en vooral het ontdekken van indrukwekkende watervallen. Bovendien is Munduk een super plek om de lokale cultuur te ervaren, met authentieke dorpen en tempels. In deze blog lees je over 10 accommodaties in Munduk! 

1. Kayukopi 

Kayukopi biedt duurzame villa's in Munduk aan voor een leuke prijs. Er zijn gratis fietsen die gasten kunnen gebruiken en er is een zwembad. De accommodatie scoort een 9.5 op Booking.com. Gasten zijn vooral positief over de service en vriendelijkheid van de medewerkers, de prachtige ligging en het eten. 

Gallery image of this property Gallery image of this property

2. Da'Kayu Bali Homestay 

Da'Kayu Bali Homestay is een goedkopere optie voor een verblijf in Munduk. De accommodatie heeft schitterend uitzicht over de bergen. Er is gratis WIFI, een fietsverhuurservice en een restaurant. Ook bieden ze verschillende wellnessopties zoals yogalessen en wellnesspaketten. 

Gallery image of this property Gallery image of this property

3. Munduk Heaven Luxury Villas 

Munduk Heaven Luxury Villas is een betoverend resort met een idyllische omgeving en adembenemende uitzichten om de bergen en rijstvelden. De kamers zijn luxueus ingericht met oog voor detail. Bovendien beschikt het resort over een zwembad en een prachtig restaurant. Het is de perfecte plek voor rust en ontspanning. 

Gallery image of this property Photo of Floating Villa #7

4.  Munduk Moding Plantation Nature Resort & Spa 

Dit vijfsterrenresort in Munduk is omgeven door weelderige groene plantages. Het biedt een serene en rustige omgeving voor gasten. De luxe accommodatie wordt gecombineerd met de schoonheid van de natuur. Het is prachtig ingericht en in elke accommodatie heb je een prachtig uitzicht. Het zwembad is een prachtige infinity pool boven de natuur. Naast zwemmen kan je spa-behandelingen nemen of heerlijk eten in het restaurant. Uitgekeken bij het resort? Verken dan de omgeving. 

Gallery image of this property Gallery image of this property

5. Ekommunity 

Ekommunity Munduk is een uniek eco-verblijf. Het biedt een inspirerende omgeving waar gasten kunnen genieten van een authentieke Balinese ervaring en tegelijkertijd bijdragen aan positieve sociale impact. Er zijn verschillende soorten accommodaties waar je uit kan kiezen zoals traditionele bamboehutten, glampingtenten en studio's. Ze zijn allemaal rustig gelegen in de natuur van Munduk. 

Photo of Double Room with Mountain View #2 Photo of Tent #2

6. Adila Warung and Homestay 

Ben jij opzoek naar een goedkopere accommodatie met goede reviews? Dan is Adila Warung and Homestay perfect voor jou! Deze accommodatie heeft uitzicht op de bergen en natuur van Munduk en het personeel helpt graag bij het regelen van activiteiten zoals dolfijnen spotten, wandelingen door de jungle en dagtochten. Ook ligt het heel dichtbij 4 watervallen. 

Gallery image of this property Photo of Large Twin Room #7

7. Munduk Farmhouse 

Munduk Farmhouse is een goedkopere knusse accommodatie met uitzicht op de bergen of de tuin. Er is gratis WIFI, fietsverhuur en gasten kunnen een eigen kampvuur maken. Super gezellig! Ook is er een restaurant en wine house waar je kan genieten van lekkere gerechten met wijn. 

Gallery image of this property Gallery image of this property

8. Munduk Cabins 

Deze luxe viersterren accommodatie is modern ingericht. Het beschikt over een buitenzwembad, terras, restaurant, bar en fietsverhuur. Ook is er een heerlijke hot tub beschikbaar. De cabines, oftewel villa's liggen een eindje van elkaar af, zodat er genoeg privacy is. Ook bij deze accommodatie is het uitzicht prachtig. 

Gallery image of this property Gallery image of this property

9. Sri Lestari Banyuatis 

Sri Lestari Banyuatis is een duurzame accommodatie in Munduk, waar gasten gebruik kunnen maken van het zwembad, de tuin en het terras. Er is een restaurant, fietsverhuur en gratis WiFi. Vanuit de villa's kijk je uit op de rijstplantages. De accommodatie scoort een 9.6 op booking.com. Gasten zijn heel positief over het personeel, de ligging en de schoonheid en inrichting van de kamers. 

Gallery image of this property Gallery image of this property

10. Elevate Bali by Hanging Gardens Munduk 

 Deze exclusieve vijfsterren accommodatie biedt een luxe ervaring in een rustige omgeving. Het resort is ontworpen met oog voor detail en biedt prachtig ingerichte villa's met zwembad. Ook wordt er een scala aan faciliteiten en activiteiten aangeboden zoals spa-behandelingen, yogalessen en kan je wandelen en fietsen in de prachtige omgeving. Bovendien houdt het resort rekening met het behoud van de natuurlijke omgeving. 

Gallery image of this property Gallery image of this property