De beste uitgaansgelegenheden op Bali

Bali staat natuurlijk bekend om zijn adembenemende stranden, de prachtige landschappen en de levendige cultuur. Maar wist je dat het eiland ook een bruisend nachtleven heeft? In deze blog nemen we je mee naar de beste hotspots van het nachtleven op Bali, zodat je het meeste uit je avonden op dit paradijselijke eiland kunt halen!

1. Old Man’s

In het hart van Canggu vind je de levendige club Old Man’s die bekend staat om zijn relaxte sfeer. De club is ontworpen in een strandbar-stijl en met een openluchtruimte die uitkijkt over het strand. Elke avond kun je hier genieten van muziek die een DJ draait en dansen op de dansvloer. Elke week wordt hier op woensdag een beerpong-toernooi gehouden, dus zeker de moeite waard om deze plek een keer te bezoeken! (@oldmansbali)

2. Sand Bar

Sand Bar is niet zomaar een uitgaansgelegenheid gelegen in Canggu, je staat hier namelijk te dansen met je voeten in het zand en je kan hier genieten van een prachtig uitzicht op de oceaan. De DJ’s draaien een mix van internationale muziek, housemuziek en andere geweldige beats. Bereid je voor op een levendige en gezellige avond vol dansen, plezier en het ontmoeten van nieuwe mensen. (@sandbar_official)

3. La Favela

In het bruisende Seminyak bevindt zich La Favela, een club die bekend staat om zijn unieke en levendige sfeer. De club is versierd met een overvloed aan vintage meubels, kleurrijke decoraties en antiek, waardoor het lijkt alsof je een andere tijd en plaats betreedt. Dans op de dansvloer, geniet van de meeslepende beats en laat je meeslepen door de energieke omgeving van La Favela! (@lafavelabali_)

4. Motel Mexicola

Motel Mexicola is gelegen in Seminyak en is een gezellige en kleurrijke club die je meeneemt naar de bruisende straten van Mexico. Elk detail van de club is ontworpen om de levendige sfeer van Mexico te weerspiegelen, van de felgekleurde muren en vintage meubels tot traditionele kunstwerken aan de muren. Motel Mexicola zorgt ervoor dat je je heupen losgooit en meegaat in de feeststemming! (@motelmexicola)

5. Vault

De club Vault is een ondergrondse bestemming in Canggu die bekend staat om zijn mysterieuze en geheimzinnige sfeer. De muziek varieert van house en techno tot hip-hop en RNB. Of je nu wilt dansen tot in de vroege uurtjes of gewoon wilt genieten van de muziek, Vault biedt een onvergetelijke ervaring. (@vault.bali)

6. Single fin

Boven op de kliffen van Uluwatu bevindt zich een uitgaansgelegenheid die bekend staat om zijn surfvibes en schitterend uitzicht op de oceaan, Single Fin. Je kunt hier genieten van een verfrissend drankje terwijl je uitkijkt over de golven en de surfers die hun skills laten zien. Elke zondag komt iedereen samen om te genieten van liveoptredens, DJ-sets en een feestelijke sfeer die de hele avond doorgaat. (@singlefinbali)

7. Shi Shi

Shi Shi is een uitgaansgelegenheid in Seminyak die bekend staat om de luxe, stijlvolle en chique stijl. Deze hotspot is geliefd bij trendy feestgangers en liefhebbers van een luxueuze ervaring. Regelmatig organiseert de club thema-avonden en speciale evenementen met geweldige DJ’s die zorgen voor een opwindende sfeer. Bereid je voor op een onvergetelijke avond in deze unieke club!(@shishibali)