De beste stranden in Bali

Er zijn zoveel prachtige stranden te vinden op Bali, hier een kleine selectie van ons om jullie op weg te helpen met strandhoppen! 

Balangan Beach
Balang Beach is een rustig strand dat populair is onder surfers. Het heeft zacht wit zand en prachtige kliffen waar je een schitterend uitzicht hebt. Je kan dit strand vinden in het zuiden van Bali.


 
Thomas Beach
Thomas Beach is te vinden in het zuiden tussen Padang Padang en Uluwatu. Je kan er comfortabele bedjes vinden waar je een verse kokosnoot kan bestellen en lekker kan relaxen. Op dit strand kan je ook goed surfen!


 
Seminyak Beach
Seminyak Beach is een strand vol leven! Er zijn altijd mensen en je kan bij alle strandbarretjes, beachclubs en restaurants terecht voor een heerlijke cocktail en mooie zonsondergang. Het zand is super zacht en het is 5km lang. Bij dit strand kom je zeker terug om de vele levendige plekjes te ontdekken.


 
Nusa Dua Beach
Nusa Dua Beach kan je in zuidoost Bali vinden. Het is een erg familie vriendelijk strand omringd met palmbomen, vijfsterrenhotels, restaurants, winkeltjes en watersport! Het perfecte strand voor een familiedagje!


 
Uluwatu Beach
Voordat het een internationale bestemming werd, werd dit strand vooral bezocht door surfers. Het strand zit tussen de kliffen wat het een speciale ervaring maakt. Een paar van onze favoriete stranden hier zijn Suluban Beach en Padang Padang Beach, deze stranden zullen je niet teleurstellen!

 


Echo Beach
Dit is een populair strand voor beach babes, surfers en Bali honden! Er zijn ontelbaar veel surfspots en beachbars. Op dit strand zijn er vaak veel mensen te vinden. Het is een fijn strand om overdag te zonnen en in de avond zijn er feestjes te vinden!


 
Jimbaran Beach
Jimbaran Beach is een prachtig strand met zacht wit zand. Het is een hotspot voor een zonsondergang seafood diner. Als je van seafood houdt, is dit de plek om te bezoeken!


 
Bale Binging Beach
Dit strand is een boho droom! Het is een beetje lastig om er te komen, maar het is het zeker waard. Het strand heeft veel goedkope accommodaties met adembenemend uitzicht over de zee. Je zal hier waarschijnlijk ook surfers tegenkomen, de golven zijn hier perfect. Dit is een toplocatie om een weekend te verblijven en te genieten van de zonsondergang. Je kan hier ook vele gezonde cafés vinden!


 
Kelingking Beach
Dit strand is waarschijnlijk een van de meest populaire stranden, maar als je naar de foto’s kijkt begrijp je wel waarom! Het is best lastig om op het strand te komen, je moet met een steile trap naar beneden. Het kan tot een uur duren om het strand te bereiken. Pas ook op als je gaat zwemmen, er kan een heftige stroming zijn. Het is nogal een avontuur om hier het strand op te gaan, maar het is het zeker waard! Je kan natuurlijk ook boven blijven en genieten van het prachtige uitzicht. Je staat hier op een 200m hoge klif waarvan je uitzicht hebt over het strand.


Tour met IkganaarBali!
Hoe kom je bij dit prachtige strand? Je kan een tour boeken via onze website. Je boekt een dagtour met privé pick up, boottrip naar het eiland, privéauto op Nusa Penida, lunch en snorkelen!
 
Diamond Beach        
We weten zeker dat je dit strand weleens tegen bent gekomen op je social media. Diamond Beach is te vinden op het eiland Nusa Penida. Je kan beneden komen door de trappen te volgen, dit duurt ongeveer 20 minuten en de trap is best smal en steil. Pas op met zwemmen! Net zoals bij Kelingking Beach heeft ook Diamond Beach een sterke stroming. Wanneer je het strand hebt bereikt zal dit je laten denken aan een klein verloren paradijs. Dit strand is er zeker een die je niet mag overslaan als je Bali bezoekt!


Tour met IkganaarBali!
Neem een kijkje op onze website om een tour te boeken. We bieden een tour aan waarbij je 2 dagen en 1 nacht naar Nusa Penida gaat. Deze tour bestaat uit een privé pick-up, een boottour naar Nusa Penida, een privéchauffeur op Nusa Penida, lunch, overnachting in een 4-sterrenresort, ontbijt en privé transport naar Diamond Beach!