De 10 beste hotels in Sanur

Sanur is een prachtige badplaats aan de zuidoostkust van Bali. Het staat bekend om zijn brede zandstranden en kalme zee, ideaal voor ontspanning, families met kinderen en watersportactiviteiten. Bovendien ligt Sanur niet ver van het vliegveld, en is het een populaire plek om te verblijven. In deze blog lees je over de 10 beste hotels in Sanur. 
 
Het Tadjung Sari Hotel is een charmant boetiekhotel. Het hotel staat vooral bekend om de rijke geschiedenis en warme en gastvrije sfeer. Het is een van de oudste hotels in Sanur, opgericht in de jaren 60. Hierdoor heeft het hotel unieke en traditionele Balinese architectuur. Dit is goed te zien in de prachtige Balinese bungalows, gemaakt van natuurlijke materialen. Het hotel ligt direct aan het zandstrand en heeft een prachtig lang zwembad. Even geen zin in zwemmen? Dit is geen probleem. Er zijn namelijk talloze andere faciliteiten en activiteiten zoals een spa, fietsverhuur, yogalessen en traditionele Balinese voorstellingen.
Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie Tandjung Sari Hotel, Sanur – Updated 2023 Prices

De viersterren accommodatie Kejora Suites biedt een luxe en stijlvolle ervaring met een ontspannen sfeer. De ruime kamers zijn eigentijds ingericht en beschikken over comfortable en moderne voorzieningen zoals airconditioning, televisie, minibar en gratis WIFI. Het hotel beschikt over een buitenzwembad, omgeven door tropische palmbomen. Bovendien heeft het hotel een spa, fietsverhuur en fitnessruimte. Kejora Suites ligt op 5 minuten lopen van het strand van Sanur.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

Andaz Bali is een luxe vijfsterrenresort. Het resort maakt deel uit van de bekende Hyatt Hotels & Resorts groep. De accommodaties bestaan uit moderne en ruime kamers, suites en villa's. Er is een prachtig zwembad met zeezicht, omgeven door palmbomen en tropische tuinen. Verder biedt het resort veel faciliteiten en activiteiten, zoals een spa, fitnesscentrum, kinderclub en watersportmogelijkheden. 
Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie
Sanur House is een kleinschalig, gezellig en modern boetiekhotel, dichtbij de hoofdstaart van Sanur. De rustige sfeer maakt het hotel de perfecte plek om te ontspannen. Het hotel beschikt over een prachtige landschapstuin met zwembad en biedt verschillende activiteiten aan voor gasten, zoals een tempel tour, jungle trekking, eiland hoppen en een Balinese traditie tour. 
Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie Foto van Deluxe Suite #12

5. Artotel Sanur

Ben jij opzoek naar een uniek en comfortabel verblijf? Dan is dit wellicht de perfecte optie voor jou! Artotel Sanur is een stijlvol en uniek hotel. Het interieur van Artotel is namelijk ontworpen door lokale kunstenaars. Elke kamer is voorzien van unieke kunstwerken, wat de kamers uniek maakt. Soms zijn er ook diverse kunstexposities en galerieën in het hotel. Naast de kunst beschikt het hotel over een zwembad en ligt het op loopafstand van het strand en de hoofdstraat. 

Galeri akomodasi ini Foto Studio Double 30  #1

6. Puri Santrian

Puri Santrian is een viersterren strandresort, gelegen aan een privé witstrand. Er zijn diverse accommodaties waar je uit kan kiezen zoals kamers, suites en villa's. Het resort beschikt over verschillende zwembaden, waarvan zwembaden voor iedereen en adults only zwembaden. De tuinen zijn erg mooi tropisch en de architectuur is traditioneel Balinees. Ook kan je genieten van faciliteiten en activiteiten zoals een spa, fitnesscentrum, watersportactiviteiten, Balinese dansvoorstellingen, kooklessen en yogasessies. 

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

 7. Taksu Sanur Hotel 

Het viersterren Taksu Sanur Hotel ligt op 10 minuten loopafstand van verschillende stranden. De modern ingerichte kamers zijn van alle gemakken voorzien. Het hotel beschikt ook over vele faciliteiten, waaronder een zwembad, spa, beachclub en restaurant. Een groot pluspunt van het hotel is de vriendelijkheid en gastvrijheid van het personeel. Dit komt in veel reviews naar voren. 

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

8. Klumpu Bali Resort 

Het viersterren Klumpu Bali Resort is een charmant resort rustig gelegen in Sanur. Het heeft een beoordeling van een 9.6, wat laat zien dat gasten erg tevreden zijn. Het resort is gebouwd met oog voor duurzaamheid en Balinese invloeden. De villa's zijn ruim en mooi ingericht. Er zijn verschillende faciliteiten en activiteiten, zoals een zwembad, yogalessen, gratis fietshuur, verschillende tours en kooklessen. 

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

9. The Alantara Sanur 

Bij The Alantara Sanur kan je helemaal tot rust komen. De omgeving is vredig en charmant en je wordt warm onthaald door het personeel. Het hotel beschikt over comfortabele kamers, een zwembad, spa, fitnesscentrum en restaurant. Het ligt op 5 minuten rijafstand van het strand van Sanur, waardoor er een shuttelbus rijdt vanaf het hotel. 

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

10. Hyatt Regency Bali 

Voor een luxe resort ben je bij Hyatt Regency Bali op het goede adres. Dit vijfsterrenresort staat bekend om zijn luxe, uitstekende service en gastvrijheid. De kamers en suites zijn comfortabel en voorzien van luxe voorzieningen. Het hotel biedt veel faciliteiten waaronder een zwembad, privéstrand, fitnessruimte en spa. 

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie