De 8 mooiste villa's in Uluwatu

Welkom in Uluwatu, een betoverend stukje paradijs in Bali, dat bekend staat om zijn prachtige stranden, weelderige landschappen en een ontspannen sfeer. Als je op zoek bent naar de perfecte plek om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en te genieten van luxe en comfort, ben je hier aan het juiste adres! In deze blog nemen we je mee op een reis langs de acht mooiste villa's in Uluwatu. Of je nu droomt van een privézwembad, een schitterend uitzicht op de oceaan of een mooie tuin, deze villa's bieden het allemaal. 

Villa Pi Luxury
Villa Pi Luxury in Uluwatu is een betoverende nieuwe aanwinst op Booking.com. Deze villa biedt een perfecte mix van privacy en luxe met een prachtig buitenzwembad, een grote open tuin, en een terras. Met 2 airconditioned slaapkamers, 2 badkamers mét inloopdouche, een eethoek en een volledig uitgeruste keuken, heeft deze villa alles wat je nodig hebt.

De locatie van de villa is ideaal, op minder dan 1 km van Thomas Beach en op loopafstand van het beroemde Padang Padang. Bovendien staat gastheer Federico 24/7 paraat voor al je vragen en wensen. Een perfect toevluchtsoord waar luxe en gemak samenkomen voor een onvergetelijk verblijf in Uluwatu. 

Hideaway Villas by Kanaan Hospitality

Hideaway Villas, beheerd door Kanaan Hospitality, biedt een exclusieve, luxe ervaring in het hart van Bali. Gelegen in Uluwatu, biedt deze accommodatie een prachtig privézwembad, een mooie tuin en een schitterend uitzicht over de oceaan. Met aandacht voor Balinese charme en modern comfort, staat dit resort bekend om zijn gastvrijheid en toewijding aan het creëren van een zorgeloze en luxueuze ervaring voor elke gast. Het is een ideale bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar rust. De villa ligt op 3,9 km van het welbekende Dreamland Beach en Pedang Pedang.

Santana Villas Bingin

Santana Villas Bingin is een villa met de perfecte combinatie van modern comfort en traditionele Balinese schoonheid. Deze villa ligt in de buurt van Bingin Beach en Cemongkak Beach in Uluwatu. De accommodatie biedt gratis WiFi en heeft gratis priveparkeergelegenheid. Elke accommodatie is voorzien van airconditioning, een eigen badkamer en een keuken. Daarnaast heeft Santana Villas Bingin een tuin waar u lekker kunt ontspannen. Meerdere bekende stranden liggen in de buurt en de Uluwatu-tempel ligt op 6,6 km afstand. De villa heeft 2 slaapkamers, 2 badkamers en het ontbijt is inbegrepen.

Villa Plumeria

Villa Plumeria is een heerlijke accommodatie genesteld in de prachtige omgeving van Uluwatu.  Met een vredige sfeer, groot privé zwembad en een charmant terras, biedt Villa Plumeria de perfecte omgeving om te ontspannen en te genieten van de tropische ambiance. De villa beschikt over comfortabele slaapkamers, 3 badkamers, een goed uitgeruste keuken en een aantrekkelijke leefruimte, waardoor gasten kunnen genieten van alle gemakken van thuis. De ligging van Villa Plumeria (op loopafstand van Bingin Beach), maakt het een geweldige keuze voor liefhebbers van zon, zee en zand. Of je nu wilt ontspannen, surfen of gewoon wilt genieten van het schilderachtige uitzicht, deze villa biedt een uitstekende uitvalsbasis om in ieder geval te genieten!

Elmina Villa Bali

Elmina Villa, is een indrukwekkende plek met 5 slaapkamers, elk voorzien van airconditioning en een eigen badkamer. De villa biedt een privézwembad, een groot balkon en een terras met een adembenemend uitzicht op de zee. Karma-strand ligt op 1,8km van de villa. Binnen is de villa stijlvol en comfortabel ingericht. Er is een ruime woonkamer met een flatscreen-tv en een volledig uitgeruste keuken. De villa biedt een dagelijkse ontbijtoptie voor 6 euro per dag. Elmina Villa Bali is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar luxe en comfort.

Boutique Hotel Villa Cantik

Boutique hotel villa Cantik ligt in Uluwatu en biedt accommodatie met airconditioning, een eigen zwembad, uitzicht op de tuin en een terras. De villa ligt in een weelderige en tropische omgeving, wat zorgt voor een paradijselijke accommodatie op het eiland Bali. Het beschikt over een eigen strand, watersportfaciliteiten en gratis WiFi in de hele accommodatie. Bij Boutique hotel villa Cantik kan je gebruikmaken van spafaciliteiten, een stoombad en een fitnesscentrum. Na een dag snorkelen, kanoën of wandelen kan je heerlijk ontspannen in de tuin of in de gemeenschappelijke loungeruimte. Een verblijf in Villa Cantik betekent dat je kunt genieten van persoonlijke aandacht en service van het attente personeel. Villa Cantik bevat een perfecte setting met zijn sfeervolle ambiance en belooft een unieke ervaring op Bali.

Moana Villa & Suites Bingin

Moana Villa & Suites Bingin is een zeer nieuwe en moderne villa. De Moana Villa & Suites Bingin is een oase van rust en sereniteit en bevindt zich in de buurt van veel eetgelegenheden en dichtbij de winkelstraten. De accommodatie biedt gasten een ongeëvenaarde ervaring van luxe en comfort. Er is keus in villa’s met 1 of 2 slaapkamers. De villa’s zijn perfect voor een romantisch uitje, een gezinsvakantie of een avontuurlijke reis. Populaire bezienswaardigheden in de buurt van de accommodatie zijn de stranden Cemongkak, Dreamland en Bingin.

Nazeki Villa

Nazeki villa belooft een accommodatie te zijn voor reizigers die op zoek zijn naar ontspanning. De villa biedt een schitterend uitzicht op omliggende bergen, maar biedt ook een scala aan voorzieningen om het verblijf onvergetelijk te maken. De villa zelf is smaakvol ingericht en ontworpen met het oog op comfort. De villa heeft 3 ruime slaapkamers. Een van de hoogtepunten van Nazeki Villa is het prachtige zwembad met panoramisch uitzicht. Hier kunnen gasten ontspannen en genieten van de tropische zon. De villa is perfect voor gezinnen, gezien de villa ook een overdekte speeltuin heeft, met daarnaast een aangelegde tuin. In deze villa kun je genieten van de natuurlijke schoonheid van Bali en het is de perfecte plek om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven.

Nazeki Villa, Uluwatu – Updated 2023 Prices