De 8 beste accommodaties in Nusa Penida

Ontdek het prachtige Nusa Penida, een prachtig eiland gelegen dat nog behoort tot Bali. Als je van plan bent dit eiland te bezoeken, wil je natuurlijk weten waar je kunt verblijven. Daarom hebben we de 8 beste accommodaties op Nusa Penida voor je op een rij gezet. Geniet van een onvergetelijk verblijf op dit paradijselijke eiland!

Mambo Beach Resort

Mambo Beach Resort is een oase van rust en comfort op Nusa Penida. De kamers zijn modern en sfeervol ingericht en bieden een prachtig uitzicht op de oceaan. Het resort heeft een eigen restaurant waar je kunt genieten van heerlijke lokale gerechten. Het ligt direct aan het strand, wat betekent dat je elke dag kunt ontwaken met het geluid van de golven en een onbelemmerd uitzicht op de turquoise wateren.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

Pramana Natura Nusa Penida

Dit eco-resort biedt een milieuvriendelijke en luxe ervaring op het eiland. De villa's zijn omgeven door veel groen en hebben een eigen zwembad. Pramana Natura Nusa Penida is de perfecte plek voor diegenen die op zoek zijn naar een vredige ontsnapping in de natuur. Het resort heeft ook een uitstekend restaurant met een gevarieerd menu en een prachtig uitzicht op de oceaan.

Villa met Uitzicht op Zee

Adiwana Warnakali Resort

Adiwana Warnakali Resort biedt stijlvolle accommodaties en een prachtige omgeving. De kamers zijn smaakvol ingericht en hebben moderne voorzieningen. Het resort heeft een groot zwembad met uitzicht op de oceaan en een spa waar je jezelf kunt verwennen. Je kunt ook genieten van heerlijke gerechten in het restaurant van het resort.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

Hotel Arsa Santhi Nusa Penida

Hotel Arsa Santhi Nusa Penida is een oase van rust en comfort. Het hotel, gelegen in een tropische omgeving, biedt gasten de perfecte balans tussen moderne voorzieningen en de charme van Nusa Penida. Elke kamer is smaakvol ingericht en biedt een prachtig uitzicht op de omringende natuur. Het hotel beschikt over een restaurant waar je kunt genieten van heerlijke lokale gerechten en een zwembad om te ontspannen na een dag vol avonturen. Of je nu op zoek bent naar een romantische vakantie of een ontspannen uitje, Hotel Arsa Santhi Nusa Penida biedt de ideale setting voor jouw verblijf op dit mooie eiland.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

Māua Nusa Penida

Māua Nusa Penida is een charmante boetiekaccommodatie met prachtig ontworpen kamers. Het resort heeft een weelderige tuin en een eigen zwembad waar je kunt ontspannen. Gasten waarderen de warme gastvrijheid en de rustige sfeer. Het restaurant serveert heerlijke maaltijden, en je kunt genieten van een prachtig uitzicht terwijl je dineert.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

Rumah Pohon

Rumah Pohon, wat "boomhut" betekent in het Indonesisch, biedt een van de meest unieke accommodaties op Nusa Penida. Deze beroemde boomhutten zijn prachtig ontworpen en bevinden zich hoog boven de zeespiegel. De binnenkant van de hutten zijn simpel, maar de omgeving is prachtig. De boomhutkamers hebben grote ramen die uitkijken op de kustlijn en bieden spectaculaire zonsopgangen. Je kunt genieten van een heerlijk ontbijt terwijl je uitkijkt over de azuurblauwe zee. Dit is een geweldige plek voor avonturiers en natuurliefhebbers.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

Semabu Hills Hotel

Semabu Hills Hotel ligt op een heuvel en biedt een adembenemend uitzicht op de oceaan en de omliggende eilanden. De ruime kamers zijn stijlvol ingericht en hebben moderne voorzieningen. Het hoogtepunt is de prachtige infinity pool, waar je kunt ontspannen terwijl je uitkijkt over de schitterende horizon. Het hotel beschikt ook over een restaurant met zeezicht waar je kunt genieten van heerlijke gerechten.

Galeri akomodasi ini

Ratu Cottage at Desa Wisata Nusa Penida

Ratu Cottage is een betaalbare optie voor reizigers die op zoek zijn naar comfort en gastvrijheid. De kamers zijn voorzien van airconditioning en zijn eenvoudig maar gezellig ingericht. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om te helpen en zorgt ervoor dat je je hier direct thuis voelt. De locatie is handig om het eiland te verkennen en geeft je gemakkelijke toegang tot de belangrijkste bezienswaardigheden.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie