De 7 mooiste resorts van Bali met de beste prijs-kwaliteitverhouding!

Ga je binnenkort naar Bali en wil je kunnen genieten van het relaxte luxe leventje, zonder al te veel geld uit te hoeven geven? Maak je maar geen zorgen, want we hebben een lijst samengesteld van de mooiste resorts op Bali met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Van luxe accommodaties tot sfeervolle oases, hier zijn 7 resorts die jouw verblijf op Bali onvergetelijk zullen maken! 

 

Amnaya Resort Nusa Dua

Gelegen in het rustige stadje Nusa Dua, biedt Amnaya Resort een perfecte combinatie van luxe en comfort. Met ruime kamers, een prachtig zwembad en uitstekende service, zul je je meteen thuis voelen in dit prachtige resort! Bovendien ligt het resort op korte afstand van enkele van de beste stranden van Bali waar je lekker kunt relaxen en snorkelen! 

 

Kanvaz Village Resort Seminyak

Seminyak staat bekend om zijn bruisende sfeer en trendy hotspots, en Kanvaz Village Resort is daar geen uitzondering op! Dit moderne resort biedt stijlvolle accommodaties en een geweldige locatie dicht bij de beste winkels, restaurants en stranden van Seminyak. Of je nu wilt loungen bij het zwembad, genieten van een massage in de spa of de lokale keuken wilt verkennen, Kanvaz Village Resort zal je niet teleurstellen. 

 

 

THE 1O1 Bali Oasis Sanur

Sanur staat bekend om zijn ontspannen sfeer en prachtige stranden. THE 1O1 Bali Oasis biedt de perfecte ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven. Met zijn prachtige tuinen, comfortabele kamers en vriendelijke personeel, zul je je meteen thuis voelen in dit resort. Ook heeft het resort de ideale ligging, het resort ligt namelijk op loopafstand van het strand en de vele winkels en restaurants van Sanur. 

 

 

TheWakanda Resort A Pramana Experience 

TheWakanda Resort biedt een unieke ervaring in het hartje van Bali. Met zijn traditionele rustige sfeer en adembenemende uitzichten, zul je je helemaal ondergedompeld voelen in de natuurlijke schoonheid van het eiland. Of je nu wilt wandelen door de rijstvelden, genieten van een traditionele Balinese massage of gewoon ontspannen bij het zwembad, TheWakanda Resort biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf op Bali! 

 

 

Sun Suko Boutique Resort & Yoga Retreat 

Als je op zoek bent naar rust en ontspanning, dan is Sun Suko Boutique Resort & Yoga Retreat de perfecte keuze voor jou! Gelegen te midden van weelderige tropische tuinen, biedt dit charmante resort de perfecte ontspanning. Met dagelijkse yogalessen, heerlijke gezonde maaltijden en comfortabele accommodaties, zul je je helemaal verfrist en vernieuwd voelen na je verblijf in dit prachtige resort! 

 

 

Sumberkima Hill Retreat 2

Midden in de heuvels van Noord-Bali ligt Sumberkima Hill Retreat 2. Geniet van de magische uitzichten, ruime villa's en rustige sfeer die dit resort je te bieden heeft. Of je nu wilt zwemmen in het infinity-zwembad, genieten van een massage in de spa of gewoon ontspannen op je eigen terras, Sumberkima Hill Retreat 2 heeft het allemaal! 

 

 

Rumah Kayu Resort 

In het midden van de jungle van Ubud ligt Rumah Kayu Resort. Het resort bestaat uit leuke traditionele houten huisjes met adembenemende uitzichten op de rijstvelden! Er valt hier ook genoeg te doen, je kan gaan wandelen door de prachtige natuur, jezelf verwennen met een massage of je kunt naar het prachtige zwembad gaan!