De 7 leukste hostels op Bali

Wil je Bali verkennen zonder te veel uit te geven? Dat kan! Bali heeft geweldige hostels die comfortabel en budgetvriendelijk zijn. Hier zijn de leukste 7 hostels op Bali, zodat je optimaal van dit prachtige eiland kunt genieten zonder je portemonnee veel te belasten.

The Farm Hostel (Canggu)

Genesteld in het hart van het surfdorp Canggu, biedt The Farm Hostel een charmant toevluchtsoord voor reizigers die op zoek zijn naar de perfecte mix van surf en ontspanning. Dit hostel heeft knusse slaapzalen en comfortabele privékamers. Je kunt relaxen bij het zwembad omgeven door groene tuinen of de korte wandeling maken naar het nabijgelegen strand. Bovendien vind je in de buurt tal van boetiekjes en restaurants voor een meer culinaire ervaring.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

Puri Garden Hotel & Hostel (Ubud)

Gelegen in het culturele hart van Bali, biedt Puri Garden Hotel & Hostel een geweldige sfeer voor reizigers. Naast de betaalbare slaapzalen en kamers, heeft het hostel prachtige tropische tuinen en een zwembad. Hier kun je deelnemen aan gratis dagelijkse yogalessen en genieten van het uitzicht op de omliggende rijstvelden. De locatie in Ubud maakt het gemakkelijk om de beroemde Monkey Forest en het paleis te verkennen.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

 

Gypsy Moon Bali (Uluwatu)

Gypsy Moon Bali is een verborgen juweeltje in Uluwatu, ideaal voor surfers en strandliefhebbers. Het hostel heeft een relaxte en bohemien sfeer met slaapzalen en privékamers. Vanaf het terras heb je een adembenemend uitzicht op de oceaan en kun je genieten van de spectaculaire zonsondergangen die Uluwatu te bieden heeft. Met enkele van de beste surfspots in de buurt, is dit de ultieme uitvalsbasis voor avonturiers.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

 

Sunshine Bungalows (Amed)

Voor een meer afgelegen en ontspannen Bali-ervaring kun je Sunshine Bungalows in Amed overwegen. Amed is een kustplaatsje in het oosten van Bali en staat bekend om zijn prachtige koraalriffen en rustige sfeer. Sunshine Bungalows biedt charmante bungalows met uitzicht op de oceaan en een eigen terras waar je kunt genieten van spectaculaire zonsopkomsten. Het hostel heeft ook een zwembad waar je kunt afkoelen en een restaurant dat heerlijke Indonesische gerechten serveert.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

 

Gili Castle (Gili Trawangan)

Voor degenen die op zoek zijn naar een levendige en feestelijke sfeer, is Gili Trawangan de place to be op Bali. Gili Trawangan is een van de Gili-eilanden en staat bekend om zijn bruisende nachtleven en prachtige stranden. Een fantastische accommodatie hier is Gili Castle. Het is een plek waar feesten en comfort samenkomen. Het is beroemd om zijn geweldige zwembadbar, waar je kunt genieten van heerlijke cocktails en kunt socializen met andere reizigers. Het hostel organiseert ook regelmatig feesten en evenementen, waardoor het een uitstekende keuze is voor degenen die willen feesten op Gili Trawangan.

gili-castle-gallery-16

Lokal Bali Hostel (Ubud)

Ubud is een magische plek in het hart van Bali, en als je op zoek bent naar een comfortabel en gezellig hostel, is Lokal Bali Hostel een uitstekende keuze. Dit hostel ligt op loopafstand van het bruisende centrum van Ubud en biedt de perfecte balans tussen rust en activiteit. Lokal Bali Hostel heeft een verscheidenheid aan accommodaties, waaronder privékamers en slaapzalen. De kamers zijn schoon en modern, en sommige bieden uitzicht op de rijstvelden die Ubud zo beroemd maken.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

BONG Hostel (Nusa Lembongan)

Het BONG Hostel op Nusa Lembongan is een geweldige plek voor reizigers die willen ontspannen en van het eilandleven willen genieten. Dit betaalbare hostel biedt eenvoudige, comfortabele accommodaties en een ontspannen sfeer. Of je nu wilt ontspannen in het zwembad of nieuwe vrienden wilt maken in de gemeenschappelijke ruimte, hier kan het allemaal. BONG Hostel heeft een gunstige locatie, dicht bij enkele van de mooiste stranden en surfspots op Nusa Lembongan. Ook vind je tal van restaurants, bars en winkels in de buurt. Het vriendelijke personeel staat altijd voor je klaar om je te helpen met tips voor de beste activiteiten en plekken om te bezoeken op het eiland.

Gallery image of this property