De 6 mooiste verblijven in Canggu!

Canggu is op dit moment de hotspot van Bali! De plek is vol met hippe winkels en beachclubs. Veel mensen zetten dan ook Canggu op hun lijstje als ze gaan reizen in Bali. Ben jij nog op zoek naar een onvergetelijke ervaring in het betoverende Canggu? Dan ben je hier op de goede plek! Hier zijn de 6 mooiste verblijven die deze magische plek te bieden heeft! 

 

The BK Village 

Als je op zoek bent naar een rustig verblijf in het midden van de levendige energie van Canggu, dan is The BK Village de perfecte keuze voor jou. Dit prachtige verblijf combineert traditionele Balinese architectuur met moderne luxe. Geniet van de mooie tropische tuinen, ontspan bij het zwembad en laat je verwennen met de uitstekende service van het vriendelijke personeel. Hier voel je je echt één met de natuur terwijl je toch geniet van alle moderne gemakken. 

 

 

Blossom Eco Luxe Villas by Ekosistem

Als je op zoek bent naar een verblijf dat niet alleen luxe biedt, maar ook milieuvriendelijk is, dan is Blossom Eco Luxe Villas by Ekosistem de ideale keuze voor jou. Deze prachtige eco-vriendelijke villa's zijn ontworpen met duurzaamheid in gedachten en bieden tegelijkertijd alle comfort en luxe die je maar kunt wensen. Van de zonnepanelen op het dak tot de organische tuinen, hier kun je genieten van een vakantie die niet alleen goed is voor jou, maar ook voor de planeet. Neem een duik in het prachtige zwembad of breng een bezoekje aan de spa, de luxe wacht op je! 

 

 

Chesa Canggu 

Last but not least, verwelkomt Chesa Canggu je in een wereld van luxe en verfijning, waar elke villa een toevluchtsoord biedt voor degenen die op zoek zijn naar het allerbeste. Met prachtig ingerichte interieurs, tropische tuinen en luxe voorzieningen, waaronder een eigen zwembad, een fitnessruimte en een privéchef op aanvraag, is dit de ideale plek voor een onvergetelijke vakantie-ervaring. 

 

Theanna Villa and Spa Canggu  

Middenin Canggu ligt het luxe verblijf Theanna Villa and Spa. De villa's zijn voorzien van moderne gemakken en hebben elk een eigen zwembad. Maar het is de service die echt indruk maakt, met persoonlijke butlers die ervoor zorgen dat aan al je wensen wordt voldaan. Verwen jezelf met op maat gemaakte spa-behandelingen voor een onvergetelijke ervaring! 

 

Desa Hay Canggu

Desa Hay ligt tussen de groene rijstvelden in. Elke villa is liefdevol ingericht met traditionele Balinese accenten en biedt een warme en uitnodigende sfeer. De villa’s hebben ook prachtige groene tuinen met een eigen privézwembad! Ook werken er lokale chef-koks bij het verblijf, die je verwennen met heerlijke maaltijden uit de Indonesische keuken. 

 

The Cali Villas Canggu 

In het bruisende hartje van Canggu vind je The Cali Villas, een unieke bestemming die staat voor stijl en plezier. Deze villa's zijn vooral erg trendy, perfect voor wie op zoek is naar een levendige vakantie-ervaring op Bali. Hier vind je de perfecte mix van ontspanning en plezier, waar je overdag kunt chillen bij het zwembad en 's avonds kunt genieten van cocktails met nieuwe vrienden! Ook liggen de villa’s vlak bij het strand, waar je de mooiste zonsondergangen bij hippe strandtentjes kunt bewonderen of waar je lekker kunt surfen op de hoge golven!