De 6 beste hostels van bali voor solo-travelers!

Wil jij als solo-reiziger naar Bali? Dit is natuurlijk een hele ervaring, vol met avontuur en nieuwe ontmoetingen! Om je verblijf in Bali onvergetelijk te maken, hebben we de 6 beste hostels voor solo-reizigers op Bali verzameld, waar je niet alleen een comfortabele accommodatie vindt, maar ook de kans krijgt om nieuwe vrienden te maken! 

 

Capsule Inn Bali - Kuta

Stap in de toekomst met Capsule Inn Bali! Hier geniet je van een unieke ervaring in futuristische slaapcapsules, compleet met alle voorzieningen die je nodig hebt voor een comfortabel verblijf. Met gedeelde ruimtes om te socializen en nieuwe vrienden te maken, is dit hostel perfect voor solo-reizigers die op zoek zijn naar een mix van privacy en gezelligheid. 

 

 

TRIBAL Coworking Bali - Canggu 

Voor solo-reizigers die ook graag werken tijdens hun avontuur, is TRIBAL Coworking Bali de ideale keuze. Dit hostel biedt niet alleen betaalbare accommodatie, maar ook co-working ruimtes waar je alle ruimte hebt om goed te kunnen werken. Na het werk kun je ontspannen in de gezellige gemeenschappelijke ruimtes en genieten van de levendige sfeer van Canggu! 

 

 

Kos One Hostel – Canggu 

In het hartje van Canggu ligt Kos One Hostel, wat ontworpen is in de Griekse stijl! Bij Kos One Hostel draait alles om de sociale ervaring. Dit levendige hostel organiseert regelmatig evenementen en activiteiten, waardoor het gemakkelijk is om nieuwe mensen te ontmoeten en vrienden te maken. Met comfortabele slaapzalen en moderne voorzieningen voel je je meteen thuis terwijl je de wonderen van Bali verkent. 

 

 

Batukaru Coffee Estate – Tabanan

Voor degenen die willen ontsnappen aan de drukte van de stad, biedt Batukaru Coffee Estate een rustig hostel midden in de weelderige natuur van Bali. Dit eco-vriendelijke hostel ligt verscholen tussen de koffieplantages en biedt een unieke kans om de lokale cultuur te ervaren terwijl je geniet van adembenemende uitzichten. 

 

 

Lembongan Hostel – Nusa Lembongan 

Voor solo-reizigers die de prachtige eilanden rond Bali willen verkennen, is Lembongan Hostel het perfecte verblijf. Gelegen op het schilderachtige eilandje Nusa Lembongan, biedt dit hostel betaalbare accommodatie en een vriendelijke sfeer, ideaal voor het ontdekken van de natuurlijke schoonheid en avontuurlijke activiteiten van het eiland. 

 

 

Lushy Hostel Canggu

Gelegen in het populaire Canggu, biedt Lushy Hostel een relaxte en ontspannen sfeer, perfect voor solo-reizigers die willen genieten van de stranden en surfcultuur van Bali. Met een prachtig zwembad en chill-out ruimtes, is dit hostel de ideale plek om tot rust te komen na een dag vol avontuur.