De 5 mooiste glampings op Bali

Het eiland Bali biedt zoveel verschillende soorten accommodaties zoals: hotels, hostels, campings, resorts, etc. Maar heb je ooit gedacht om te verblijven in een glamping? Dit is namelijk de perfecte combinatie van kamperen en luxe! Lijkt jou dit wat? Lees dan hier over de 5 mooiste glampings op Bali! 

Capella, Ubud 

Ben je opzoek naar een accommodatie waar je de perfecte balans kunt vinden tussen rust en avontuur? Dan is Capella in Ubud echt iets voor jou! Gelegen in het schilderachtige Balinese kunstenaarsdorp Keliki, kan je bij Capella de mooiste natuur bewonderen. De 23 villa’s liggen midden in het regenwoud, met uitzichten op de rijstvelden en de heilige Wos-rivier. Ook heeft elke villa een eigen privé zwembad!  
Bij Capella staat service centraal. Met een toegewijd team dat 24 uur per dag paraat staat, worden de gasten verwend door het vriendelijke personeel. Ook biedt Capella een oase van welzijn met zijn ultramoderne fitnesscentrum en yoga spa. Hier kunnen gasten hun zorgen achterlaten terwijl ze zich overgeven aan trainingen of ontspannende yogasessies. 

 

Sandat Glamping Tents, Ubud 

Wil je echt even helemaal tot rust komen? Ga dan naar de Sandat Glamping Tents. Midden in de jungle van Ubud, liggen deze luxe eco-friendly huisjes. Je kan kiezen tussen 1 van de 5 luxe Afrikaanse safari tenten, of voor 1 van de 3 Lumbung huisjes. Een Lumbung is een typisch Indonesisch schuurtje met een rieten dak waarin rijst wordt opgeslagen. Om even helemaal te relaxen, kan je een yoga of meditatie les nemen. Nog meer rust nodig? Neem dan een bezoekje aan de spa! Verder vind je hier ook een restaurant en loungebar. Voor de echte lovebirds is er zelfs een mogelijkheid om met z'n tweeën te dineren bij kaarslicht. 

Bali Cliff Glamping, Karangasem

Bij Bali Cliff Glamping in Karangasem wacht een betoverend avontuur op jou. Laat je meeslepen door de schoonheid van de zee terwijl je gaat snorkelen, duiken of windsurfen. Of verken de omgeving te voet of met de fiets of auto die je hier kunt huren. De glamping heeft een erg mooie ligging en beschikt over een infinity pool, waar het uitzicht op de zee zich uitstrekt tot aan de horizon. Ook bij deze glamping kun je wederom helemaal tot rust komen door de yogalessen en massages die beschikbaar zijn. Mocht je zin hebben in een leuk uitje terwijl je hier verblijft? Dan is de Bali chocoladefabriek nog geen 10 minuten verder op!  

 

Menjangan Dynasty Resort, Banyuwedang 

Hier in het Menjangan Dynasty Resort wacht een wereld van avontuur en luxe op jouw ontdekking. Het resort ligt op een mooi, rustig schiereiland van Bali. Het beschikt over wel 24 strandkampeertenten en klifkamervilla’s. Iedereen kan hier genieten van het mooie buitenbad met uitzicht op de zee, de klifkamervilla’s beschikken zelfs nog over privé zwembaden! Ook zul je je hier echt niet gaan vervelen door de vele activiteiten die er te doen zijn. Activiteiten zoals snorkelen, wandelen, mountainbiken, kajakken, paardrijden of zelfs duiken. Op het terrein vind je namelijk een 5-sterren-PADI-duikcentrum, waar je de geheimen van de diepe blauwe zee kunt verkennen. Verder beschikt het resort ook nog over yogalessen en een spa. Met de 24-uurs roomservice, kun je helemaal tot je rust komen! 

 

Autentik Penida "Glamping", Nusa Penida 

Bij Autentik Penida Glamping vind je een oase van rust en authenticiteit gelegen in het midden van de jungle van Nusa Penida. Deze exclusieve glamping is alleen voor volwassenen en biedt een unieke en betoverende ervaring! Autentik Penida ligt op minder dan 2 km afstand van het adembenemende Crystal Beach, waar de kristalheldere wateren en het zachte zand een perfecte setting bieden voor ontspanning. Wil je ook de onderwater schatten bewonderen? Dit kan want er zit een duikschool in de buurt! Je zult je hier ook echt op je gemak voelen door het vriendelijke personeel. Met aandacht voor elk detail zorgen zij ervoor dat je verblijf comfortabel en zorgeloos verloopt, zodat je optimaal kunt genieten van deze magische plek.