De 5 leukste hostels in Canggu

Een populaire badplaats op Bali is het zeker: Canggu! Een hoop digitale nomaden vestigen zich hier. Je kunt hier namelijk goed werken in een van de prachtige restaurantjes. Ook als vakantiebestemming is Canggu de ideale uitvalsbasis. Geniet van een kokosnoot bij een van de vele beachclubs, ga heerlijk shoppen of dans tot diep in de nacht de voetjes van de vloer.
Een hostel is de perfecte optie voor als een wat lager budget hebt of gewoon niet te veel geld wilt besteden aan een overnachtingsmogelijkheid. De prijzen liggen vaak vele malen lager dan bij een hotel, appartement of andere accomodaties. Daarnaast is een hostel vaak perfect om in contact te komen met andere reizigers. De meeste van deze reizigers zijn alleen of in kleine groepjes en zullen er vaak voor open staan, om andere reizigers te ontmoeten. Veel hostels hebben een openbare ruimte en bieden hiernaast ook verschillende activiteiten aan.
Het eerste hostel is het black pearl hostel. Dit hostel bevind zich op 500 meter van het strand, maar mocht je nou geen zin hebben om dit te lopen dan kan je ook altijd nog hun eigen zwembad in plonsen. De black Pearl serveert ontbijt en bij het hostel is een restaurant aanwezig met een ruime kaart om uit te kiezen. Je kunt bij dit hostel kiezen voor een gedeelde kamer, maar mocht je iets meer behoefte hebben aan privacy zijn er ook privé-kamers aanwezig.
Black pearl hostel Canggu
Deze accommodatie is perfect gelegen! Kos one bevindt zich in een van de best beoordeelde zones van Canggu met en locatie score van 9.5 op booking.com. Het hostel heeft een moderne uitstraling met veel lichte kleuren. In de nacht zal je geen last hoeven hebben van de tropische warmte op Bali, alle kamers in het Kos one Hostel bevatten namelijk airco. Het hostel ligt dichtbij het strand en vlakbij verschillende bezienswaardigheden. 
Kos one hostel Canggu
Voor de echte feestbeesten onder ons is dit misschien wel het perfecte hostel. Het Lushy Hostel bezit namelijk over een eigen nachtclub! Af en toe moet er natuurlijk ook geslapen worden. Het hostel heeft verschillende kamers met 8 bedden, 4 bedden en privé-kamers. Volgens reviews van voorgaande gasten was de sfeer in het hostel altijd perfect. Dit kwam mede door het erg vriendelijke en behulpzame personeel.
Lushy Hostel Canggu
Dit hostel stelt zichzelf ook voor als een echt party hostel. Het hostel heeft een uniek ding: een poolbar. Ja je hoort het goed, geniet heerlijk bij het zwembad onder het genot van een lekker drankje. Vanuit het hostel worden verschillende activiteiten georganiseerd zoals dagtochten naar Lombok en verschillende locaties op Bali. De reviews op booking.com laten weten, dat veel van de gasten van het Tipsy Gypsy Hostel een geweldige tijd hebben gehad en veel nieuwe mensen hebben ontmoet tijdens hun verblijf.
Typsy Gypsy hostel Canggu
Een andere activiteit wat je perfect kan doen in Canggu is surfen. Ontmoet de gezelligste mede surfers in dit hostel. Het hostel verhuurd zelf geen surfboards, maar deze kan je op vrijwel elk strand huren voor een klein prijsje. Het hostel ligt op een fijne locatie dicht bij het strand en ziet er netjes uit. Er zijn meerdere mogelijkheden voor ontbijt, lunch of diner aanwezig. 
mojo hostel