De 5 beste kindvriendelijke verblijven in Bali

Bali is een populaire vakantiebestemming voor gezinnen, dankzij de prachtige stranden, het warme klimaat en de gastvrije cultuur. Als je van plan bent om met je kinderen naar Bali te reizen, is het belangrijk om een kindvriendelijk verblijf te kiezen dat zowel comfort als plezier biedt voor het hele gezin. Hier zijn 5 van de beste kindvriendelijke verblijven op Bali die zorgen voor een onvergetelijke familievakantie! 
 

Hard Rock Hotel Kuta
Het Hard Rock Hotel Kuta staat bekend om zijn rock-'n-roll-thema en biedt een energieke sfeer die zowel volwassenen als kinderen aanspreekt. Dit hotel ligt direct aan het beroemde Kuta Beach en biedt verschillende faciliteiten voor kinderen, waaronder een gigantisch zwembad met glijbanen, een kids club en een rock climbing muur. Het hotel organiseert ook regelmatig activiteiten en shows die speciaal zijn ontworpen om kinderen te vermaken. Terwijl de kinderen genieten van hun tijd, kunnen ouders ontspannen in de spa of genieten van de levendige muziekavonden. 


Prime Plaza Suites Sanur 
Prime Plaza Suites Sanur is een perfecte keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een thuis weg van huis. Dit resort biedt ruime suites met meerdere slaapkamers en volledig uitgeruste keukens, ideaal voor gezinnen die liever zelf koken. Voor de kinderen is er een uitgebreide kids club met dagelijkse activiteiten, een waterglijbaan, en een speelkamer. Het resort heeft ook een kinderzwembad en organiseert regelmatig familievriendelijke evenementen. Sanur is een rustigere omgeving in vergelijking met Kuta, wat het ideaal maakt voor gezinnen met jongere kinderen. 


Prama Sanur Beach Bali
Prama Sanur Beach Bali combineert luxe en kindvriendelijkheid in een prachtige setting aan het strand van Sanur. Het resort beschikt over een waterpark met glijbanen speciaal ontworpen voor kinderen. Daarnaast is er een kids club met allerlei activiteiten zoals knutselen, spelletjes en filmavonden. Ouders kunnen ontspannen bij het strand of genieten van de spa terwijl de kinderen zich vermaken. De rustige en veilige omgeving van Sanur maakt het een uitstekende keuze voor gezinnen. 


Hilton Bali Resort 
Het Hilton Bali Resort in Nusa Dua biedt een adembenemend uitzicht over de oceaan en een breed scala aan kindvriendelijke faciliteiten. Het resort beschikt over meerdere zwembaden, waaronder een speciaal kinderzwembad met glijbanen. De kids club biedt een scala aan activiteiten zoals schatzoeken, kunst en ambacht, en sportevenementen. Het resort heeft ook een speeltuin en organiseert regelmatig kinderavonden met films en popcorn. Voor de ouders zijn er tal van ontspanningsmogelijkheden, waaronder een spa, tennisbanen en verschillende restaurants. 


Padma Resort Legian
Het Padma Resort Legian is een paradijs voor gezinnen, gelegen in het hart van Legian, op loopafstand van het strand en de vele winkels en restaurants. Het resort biedt een scala aan kindvriendelijke faciliteiten, waaronder meerdere zwembaden met glijbanen, een kids club met dagelijks wisselende activiteiten en een kinderspeelplaats. Het zwembad is een van de hoogtepunten met een apart gedeelte voor kinderen en een swim-up bar voor ouders. Het resort heeft ruime familiekamers en suites die zijn ontworpen met gezinnen in gedachten, compleet met alle moderne gemakken. Daarnaast biedt het Padma Resort Legian ook kinderopvangdiensten, zodat ouders kunnen ontspannen en genieten van de spa, fitnessfaciliteiten, en de diverse eetgelegenheden binnen het resort.