De 5 beste hotels in Ubud

Ubud is een welkome onderbreking van de stedelijke drukte van Zuid-Bali. Om je te helpen op je eilandavontuur hebben we de allerbeste plekken om te overnachten in Ubud voor je op een rijtje gezet. Van bohemien boetiekhotels tot luxueuze jungle verblijven, hier zijn de beste hotels en resorts in Ubud voor elk budget.

Padma Resort Ubud

Padma Resort Ubud ligt verscholen in de hooglanden van een ongerepte riviervallei in Payangan, met weelderige jungle rondom en uitzicht op een betoverend bamboebos beneden. Dit uitgestrekte resort geniet in elke richting van het uitzicht over de vallei, met kamers en suites die uitkijken op de smaragdgroene horizon en een 89 meter lang verwarmd overloopzwembad omringd door de natuur. Breng je dagen door met mediterrane, Aziatische en ambachtelijke gerechten in de vele heerlijke eetgelegenheden van het resort, of blijf bezig met een programma van gezonde activiteiten in het resort. Denk aan luchtyoga, jungletrekking, fietsen en zelfs Balinese lessen voor een voorproefje van de plaatselijke cultuur.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

Amarea Ubud

Amarea Ubud is een verborgen juweeltje in het weelderige groen en de rijstvelden van Ubud, met een aantal must-visit bestemmingen, zoals de gloednieuwe yakitori bar van Ubud, Norii. Je kunt verblijven in een stijlvolle kamer, suite of cottage, of ga helemaal los met de villa met één slaapkamer of de loft met twee slaapkamers. Wat je ook kiest, verwacht een weelderige inrichting, oh-zo comfortabele bedden en ultramoderne voorzieningen. Je zult zeker gebruik willen maken van alle fantastische faciliteiten, te beginnen met de eigen bamboe yogasala van het resort en de bekroonde Svaha Spa Tege (hallo ochtendyoga en dagelijkse massages!). Neem daarna een duik in het zwembad met uitzicht op de rivier, of ga langs bij de lobby waar je plaatselijke kunst en de onberispelijke architectuur van het resort kunt bewonderen.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

The Westin Resort & Spa Ubud

Het Westin Resort & Spa Ubud ligt verscholen aan de rand van Ubud in het helende hart van Bali, en is volledig ontworpen om het welzijn te bevorderen, het is een echt wellness-resort. Van eten van de boerderij tot gezonde dagelijkse activiteiten en rituelen van meerdere uren in de Heavenly Spa - wellness en de Balinese cultuur zijn zorgvuldig verweven in elk facet. Dit hotel in de jungle is ook gezinsvriendelijk, met activiteiten voor kleine avonturiers, zodat reizigers van alle leeftijden goed eten, goed slapen, goed bewegen, goed werken en zich goed voelen. 

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

Dinara Ubud

Dinara Ubud is een boutique lifestyle hotel dat eigentijdse ontwerpen combineert met traditionele Balinese accenten. Het is een rustige en schilderachtige plek om je thuis te voelen en is ontworpen voor slimme reizigers die echt een culturele eilandervaring willen. Wij zijn dol op het op maat gemaakte meubilair, het handgeverfde textiel en de silhouetten van Balinese dorpsscènes op de muren - dankzij deze unieke kenmerken ben je nooit ver verwijderd van Bali's vakmanschap. En om echt te proeven van de tradities van Bali biedt het hotel ook culturele ervaringen voor je Ubud-reisschema, zoals kooklessen, zuiveringsrituelen en zelfs lessen in het maken van Balinese offers. Tip: ga naar Hotel Dinara's verzorgende spa of heerlijke Melali restaurant om bij te tanken en op te laden voor een nieuwe dag in het paradijs.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

 Kaamala Resort Ubud

Je zou niet zeggen dat je in het hart van Ubud bent als je uitkijkt over de rijstvelden en groene jungle van Kaamala Resort. Dat wil zeggen, totdat je je realiseert dat alle beste café's en attracties van Ubud op slechts enkele minuten afstand liggen. Dit stedelijke resort in het centrum is ontworpen voor stellen, met dromerige baden in elke kamer en ook privézwembadvilla's. Het is ook de thuisbasis van het befaamde Wild Air restaurant, dat uitkijkt over het overloopzwembad van het resort, waar de hele week door culturele evenementen plaatsvinden. Wij houden van het strakke en moderne ontwerp van het resort, dat wordt gecombineerd met huiselijke meubels zoals hangmatten, knusse dekens en schaduwrijke dagbedden!

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie