De 10 supermarkten op Bali waar jij al je boodschappen kunt scoren

Ben je op zoek naar de beste plekken om boodschappen te doen op Bali? In dit blog delen we de 10 supermarkten waar je vrijwel alles kunt vinden. Of je nu ingrediënten wilt inslaan voor een huisgemaakte maaltijd, lokale lekkernijen wilt proeven of gewoon wat snacks nodig hebt, deze supermarkten hebben alles wat je zoekt.

Pepito Supermarkt

Een van de meest bekende supermarktketens op Bali is Pepito. Met meerdere filialen verspreid over het eiland, biedt Pepito een ruime selectie van producten. Of je nu op zoek bent naar lokale ingrediënten voor een traditionele maaltijd of naar internationale merken, Pepito heeft het allemaal. Ze hebben ook een scala aan biologische producten voor de gezondheidsbewuste reiziger.

Hardys Supermarkt

Hardys is een icoon op Bali, met winkels in Sanur, Ubud en Kuta. Ze bestaan al jaren en zijn een populaire keuze voor zowel locals als toeristen. Naast verse producten en boodschappen, bieden ze ook souvenirs en huishoudelijke artikelen. De prijzen variëren, maar je kunt hier zowel goedkope als luxe items vinden.

Coco Supermarkt

Coco Supermarkt, gelegen in Ubud, is een pareltje voor reizigers. Hier kun je terecht voor een breed scala aan lokale en internationale producten. Wat deze supermarkt bijzonder maakt, is hun aanbod van vers bereide gerechten. Als je zin hebt in een smakelijke maaltijd, kun je hier heerlijke gerechten kopen.

Bintang Supermarkt

De Bintang Supermarkt is een must-visit voor de liefhebbers van het populaire Bintang-bier, dat overal op Bali verkrijgbaar is. Maar naast alcoholische dranken biedt deze supermarkt een verscheidenheid aan producten, van snacks tot souvenirs. De prijzen zijn redelijk, en het is een geweldige plek om je boodschappen te doen.

Carrefour

Carrefour, gevestigd in Denpasar, is een van de grootste warenhuizen op Bali. Het is een winkelbestemming waar je bijna alles kunt vinden wat je nodig hebt. Van verse producten tot kleding en huishoudelijke artikelen, Carrefour heeft het allemaal. De prijzen zijn redelijk, en het is een handige plek om boodschappen te doen.

Delta Dewata Supermarkt

Delta Dewata Supermarkt, gevestigd in Kuta, is een van de favoriete boodschappenbestemmingen voor zowel de lokale bevolking als toeristen. Ze bieden een breed scala aan producten, waaronder verse producten, snacks, en lokale lekkernijen. De prijzen zijn over het algemeen redelijk, en de winkel heeft een vriendelijke sfeer.

Food Mart

Food Mart is een lokale keten van supermarkten op Bali. Ze hebben meerdere vestigingen op het eiland en staan bekend om hun diverse assortiment. Je kunt hier zowel lokale producten als geïmporteerde merken vinden. Food Mart biedt ook vers bereide maaltijden, wat handig kan zijn voor reizigers.

Papaya Fresh Gallery

Papaya Fresh Gallery is een supermarkt in Ubud die bekend staat om zijn biologische en gezonde producten. Als je op zoek bent naar biologische groenten, vers geperste sappen en gezonde snacks, is dit de place to be. De prijzen kunnen iets hoger liggen, maar de kwaliteit is uitstekend.

LotteMart

LotteMart, gevestigd in Denpasar, maakt deel uit van de bekende Aziatische winkelketen Lotte. Hier kun je allerlei soorten producten vinden, van vers vlees en vis tot elektronica en kleding. LotteMart biedt ook een verscheidenheid aan internationale merken en geïmporteerde producten.

Popular Supermarkt

Popular Supermarkt is een lokale favoriet met meerdere vestigingen in Zuid-Bali. Ze bieden een breed scala aan producten, van dagelijkse boodschappen tot huishoudelijke artikelen. De prijzen zijn over het algemeen redelijk, en het is een handige optie voor zowel lokale bewoners als toeristen.