De 10 mooiste villa's in Canggu

Canggu is een bruisende plek aan de westkust van Bali. Het staat bekend om de geweldige beachclubs, de shop mogelijkheden en de heerlijke restaurants. Maar niet alleen dat, Canggu biedt ook prachtige accommodaties en in dit blog wordt er ingezoomd op de 10 mooiste villa’s!

1. Premadhan Cottage Canggu

Premadhan Cottage Canggu is een charmante accommodatie en ingericht met Balinese architectuur en een modern luxe uitstraling. De villa’s zijn voorzien van een eigen badkamer met toiletartikelen, gratis WiFi, airconditioning, en een terras. Verder biedt de accommodatie een buitenzwembad en een picknickplaats. Een perfect verblijf wanneer je opzoek bent naar rust en ontspanning!

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

2. Villa Sally

Villa Sally is een luxe complex in Canggu en biedt ruime villa’s met een stijlvolle inrichting. De villa’s beschikken over een eigen keuken inclusief magnetron en koffiezetapparaat. Verder is er nog een flatscreen-tv, airconditioning, gratis WiFi én een buitenzwembad.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

3. The Cali Villas Canggu

The Cali Villas Canggu is een erg unieke accommodatie waar luxe en ontspanning samenkomen. De kamers zijn modern chic ingericht met veel licht en pastel kleuren. Elke villa is voorzien van een bank, zithoek, flatscreen-tv, een keuken inclusief al de apparatuur wat je nodig hebt en een eigen badkamer. Ook is er een buitenzwembad aanwezig.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

4. La Paradis Villa

La Paradis Villa is een 4-sterrenaccommodatie en creëert een gevoel van warmte en ontspanning. De villa biedt een terras, uitzicht op het buitenzwembad, een zithoek, een flatscreen-tv, een volledig uitgerust keuken en een eigen badkamer met gratis toiletartikelen. Bij La Paradis Villa kan je ontsnappen aan de drukte en heerlijk ontspannen.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

5. Blossom Eco Luxe Villas by Ekosistem

Als je bewust wilt reizen is Blossom Eco Luxe Villas een goede optie. Zij bieden een moderne en ecologische villa in het hart van Canggu. De villa’s zijn voorzien van airconditioning, gratis WiFi, een kitchenette, een balkon, een smart-tv en uitzicht op de tuin en het buitenzwembad. Je kunt hier genieten van je vakantie terwijl je een positieve impact op de planeet hebt.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

6. Stay at My Place Bali

Stay at My Place Bali is een betaalbare accommodatie en biedt gastvrijheid en comfort. De villa’s zijn voorzien van een terras, uitzicht op de tuin, een zithoek, een volledig uitgeruste keuken, en een badkamer met bidet en toiletartikelen. Verder wordt er ontbijt geserveerd met diverse opties en kun je gebruikmaken van een barbecue.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

7. ZIN Canggu Resort & Villas

Als je opzoek bent naar een moderne accommodatie met een vleugje Balinese stijl is ZIN Canggu Resort & Villas een perfecte keuze. Dit 4-sterrenresort ligt op enkele minuten lopen van het strand en biedt een buitenzwembad, een fitnesscentrum en een tuin. De kamers zijn voorzien van een kitchenette, een minibar, gratis WiFi, een flatscreen-tv en een balkon.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

8. PNB Bali Villas

PNB Bali Villas biedt een rustige en serene omgeving voor zijn gasten. Deze 4-sterrenaccommodatie beschikt over een buitenzwembad en biedt gratis WiFi en roomservice. Verder zijn de villa’s voorzien van airconditioning, een bureau, een flatscreen-tv en een eigen badkamer. Sommige villa’s hebben ook een keuken met koelkast, magnetron en een kookplaat.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

9. Komea Villa

Voor gasten die op zoek zijn naar een romantische setting, is Komea Villa zeker een aanrader. De accommodatie heeft een modern Indonesische inrichting, een eigen buitenzwembad, en een grote tropische tuin. Elke villa is ook voorizen van een kitchenette, een eethoek, een woonkamer en een badkamer met bad in de openlucht.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

10. La Numa Villas Canggu

La Numa Villas Canggu is een moderne accommodatie op slechts 200 meter van het Echo-strand. Het biedt uitzicht op het zwembad, gratis WiFi en beschikt over een terras. Verder is de villa voorzien van een zithoek, een flatscreen-tv, een badkamer met inloopdouche en bad en je vindt er ook een magnetron, minibar en waterkoker. Het is een geweldige plek om te genieten van een onvergetelijke vakantie!

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie