De 10 beste restaurants in Canggu voor grote groepen!

Als je met een grote groep reist, kan het zoeken naar restaurants een uitdagende taak zijn. Gelukkig biedt Canggu genoeg eetgelegenheden die perfect zijn voor groepen van alle maten. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen sfeer, exquise gerechten of gewoon een plek om samen te komen en te genieten van lekker eten, Canggu heeft voor elk wat wils. Hier zijn de top 10 restaurants in Canggu die geschikt zijn voor grote groepen! 

 

Penny Lane 

Met zijn gezellige sfeer en uitgebreide menu is Penny Lane een favoriet onder groepen. Geniet van heerlijke gerechten, van hartige ontbijtburrito's tot smakelijke hamburgers, terwijl je samenkomt in een relaxte en prachtige omgeving. 

 

 

Milu by Nook 

Dit restaurant biedt een prachtige omgeving met uitzicht op de rijstvelden. Met een menu vol met gezonde opties, zoals verse salades en gegrilde gerechten, is Milu by Nook de perfecte keuze voor groepen. 

 

 

Motel Mexicola 

Voor een levendige sfeer en heerlijke Mexicaanse gerechten is Motel Mexicola the place to be. Met kleurrijke decoraties en een menu vol met klassieke favorieten zoals tacos en enchiladas, zal dit restaurant zeker in de smaak vallen bij grote groepen. 

 

 

La Brisa 

Gelegen aan het strand, biedt La Brisa een ontspannen setting waar gasten kunnen genieten van verse zeevruchten en verfrissende cocktails. Met ruime zitplaatsen en een adembenemend uitzicht op de oceaan is dit de ideale beachclub voor een groepsuitje. Ook kun je op zondag genieten van de sunday market, die allemaal leuke kraampjes heeft! 

 

 

Luigi's Hot Pizza 

Wie houdt er niet van pizza? Luigi's Hot Pizza serveert heerlijke, met de handgemaakte pizza's in een gezellige setting. Met grote tafels en een gevarieerd menu is dit restaurant perfect voor groepen die op zoek zijn naar een informele eetervaring. 

 

 

Santanera 

Voor een chique dinerervaring is Santanera een must-visit. Met een menu vol met verfijnde gerechten en een elegante sfeer, is dit restaurant ideaal voor groepen die iets speciaals willen vieren. 

 

 

Uma Garden 

Met zijn weelderige tuinen en rustige sfeer biedt Uma Garden alle rust in het bruisende Canggu. Geniet van heerlijke Indonesische gerechten terwijl je ontspant met vrienden en familie. 

 

 

Barbacoa 

Als je op zoek bent naar heerlijk gegrild vlees, zoek dan niet verder dan Barbacoa. Dit restaurant staat bekend om zijn smaakvolle barbecuegerechten en levendige sfeer, waardoor het de perfecte plek is voor een groepsdiner. 

 

 

The Avocado Factory 

Voor de liefhebbers van avocado is The Avocado Factory een paradijs. Met een menu vol met creatieve avocado-gerechten, van toast tot smoothiebowls, is dit restaurant een geweldige keuze voor groepen die op zoek zijn naar gezonde en smakelijke opties. 

 

Grazing on the Green 

Met zijn uitgestrekte grasvelden en ontspannen sfeer is Grazing on the Green de ideale plek voor een informele picknick met vrienden en familie. Geniet van heerlijke gerechten, van sandwiches tot salades, terwijl je ontspant in de prachtige buitenomgeving.