8 must-try restaurants in Seminyak

Ben je in Seminyak maar weet je niet naar welk restaurant je moet om te dineren? Dan ben je bij dit blog aan het juiste adres! Seminyak heeft een overvloed aan restaurants, van de Griekse keuken tot aan Mexicaans of toch lekker lokaal, ze hebben het allemaal. In dit blog benoemen we enkele van onze favoriete restaurants in de omgeving van Seminyak.

1. Motel Mexicola

Als je zin hebt in Mexicaans eten moet je zeker een bezoekje nemen aan Motel Mexicola. Het is een sfeervol restaurant met kleurrijke decoratie en super gezellig personeel. Het menu biedt heerlijke Mexicaanse gerechten, zoals taco’s, empanadas, quesedillas en churros. En wanneer je van een feestje houdt is het zeker een aanrader, want wanneer iedereen is uitgegeten wordt dit restaurant langzaam omgebouwd tot een hele leuke uitgaansplek! (@motelmexicola)

2. Ling Lings

Ling Lings is een gezellig Aziatisch restaurant met een trendy sfeer en uitgebreid menu. Zo serveren ze bijvoorbeeld sushi en bao buns, maar ook taco’s en dumplings, ze hebben echt van alles! Ling Lings staat bekend om haar verschillende wekelijkse thema-avonden. Op dinsdag hebben ze Taco Tuesday, waarop alle taco’s maar 10K IDR kosten. Op donderdag hebben ze Drag Queen Bingo, waarbij er door het hele restaurant een bingo plaatsvindt die wordt gehost door verschillende Drag Queens en hierbij vallen ook verschillende prijzen te winnen. En op vrijdag hebben ze Funky Friday en dat houdt in dat er op een deel van de kaart korting is. Super leuk! (@linglingsbali)

3. Barbacoa

Als je een échte vleesliefhebber bent mag Barbacoa niet worden overgeslagen. Dit restaurant staat bekend om zijn heerlijke BBQ-gerechten die rechtstreeks van een grote houtskool grill komen.  Het heeft een robuuste en industriële sfeer met hoge plafonds en bakstenen muren. Het menu bestaat uit een breeds scala aan vleesgerechten maar ook heerlijke bijgerechten. (@barbacoabali)

4. Nook

Nook is net gelegen buiten Seminyak maar heeft een prachtig uitzicht op de rijstvelden. Er hangt een rustige en vredige sfeer in dit restaurant. Het menu biedt een uitgebreide mix van Indonesische en westerse gerechten, van smoothiebowls en sandwiches, tot aan nasi goreng en soto ayam, ze hebben het allemaal. Dus wanneer je een rustig avondje wilt hebben en de drukte wilt ontwijken is Nook zeker een aanrader! (@nook_bali)

5. Chai Ba

Chai Ba is een populair Indiaas restaurant in Seminyak en het eten is er heerlijk. Het restaurant is modern heeft een moderne inrichting en er hangt een gezellig sfeer waarin je kunt genieten van authentieke Indiase gerechten. De menukaart is erg uitgebreid en er staan gerechten op als heerlijke curry’s die je kan combineren met diverse soorten rijst en naan of heel veel andere lekker bijgerechten. Echt de moeite waard om een keer te gaan eten! (@chaibabali)

6. Bloom

Bloom is een gezellig restaurant aan een drukke straat in Seminyak. Het is een prachtige plek om te genieten van heerlijke gerechten en de sfeervolle maar tegelijkertijd rustige omgeving. Het menu is erg gevarieerd en biedt veel keuze voor iedereen, ze serveren bijvoorbeeld pizza’s, salades, hamburgers, maar ook verschillende Aziatische gerechten zoals nasi en saté. Je kunt kiezen voor een plekje binnen of lekker gezellig in de tuin. (@bloomseminyak)

7. Wild Habit

Op een paar minuten afstand in dezelfde straat van Bloom ligt het restaurant Wild Habits. Dit is een gezellig restaurants waar je terecht kunt voor de lekkerste pizza’s en andere Italiaanse gerechten. De pizza’s zijn royaal belegd met verse ingrediënten en worden bereid in een traditionele houtoven. Het restaurant is modern en stijlvol ingericht en de perfecte plek om te genieten van heerlijk eten! (@wildhabitpizza)

8. Warung Souvlaki Milos

Als laatste favoriet maar zeker niet de minste is Warung Souvlaki Milos. Dit is zoals je waarschijnlijk al aan de naam ziet een heerlijk Grieks restaurant. Het is volledig traditioneel Grieks ingericht waardoor het net lijkt alsof je een avondje uit bent in Griekenland. Het menu biedt natuurlijk typisch Griekse gerechten zoals, moussaka, gyros, souvlaki en diverse pita’s. Een perfecte locatie voor een gezellig avondje met vrienden of familie! (@warungsouvlakiseminyak)