7 prachtige verblijven in Uluwatu

Aan de zuidkust van Bali vind je het plaatsje Uluwatu. De plek biedt een geweldige mix van adembenemende landschappen en luxueuze accommodaties. Als je op zoek bent naar het perfecte verblijf voor je vakantie, bekijk dan deze geweldige opties! 

 

Village Bali

Village Bali biedt knusse villa's te midden van weelderige rijstvelden en groene landschappen. Wat het uniek maakt, is de rustige sfeer en de mogelijkheid om echt in contact te komen met de natuur. In de buurt kun je de lokale cultuur ervaren door een bezoek te brengen aan traditionele markten en tempels. 

 

 

ONAYA Bali Resort  

Dit resort is exclusief voor volwassenen, perfect voor stellen die op zoek zijn naar privacy en luxe. Met weelderige tropische tuinen en een rustgevende spa kun je hier helemaal tot rust komen. In de buurt vind je ook prachtige stranden en geweldige surfspots om te verkennen! 

 

 

Gravity Eco Boutique Hotel 

Gravity Eco Boutique Hotel combineert luxe met duurzaamheid en biedt een prachtig uitzicht op de oceaan en een rustige sfeer. De nadruk op milieuvriendelijkheid maakt het uniek, en je kunt genieten van activiteiten zoals yogalessen en wandelingen door de natuurlijke omgeving! 

 

 

Grün Resort Uluwatu 

Grün Resort Uluwatu biedt ruime villa's met privézwembaden, perfect voor gezinnen en groepen vrienden! Het resort is omgeven door weelderige tuinen en rustige vijvers, waardoor het een ideale plek is om te ontspannen en te genieten van de natuur. In de buurt kun je genieten van activiteiten zoals surfen, snorkelen en wandelen langs de kliffen. 

 

 

Mule Malu Tropical Stay 

Mule Malu Tropical Stay biedt gezellige bungalows te midden van prachtige tropische tuinen. De vriendelijke sfeer en persoonlijke service maken het een unieke plek om te verblijven. Je kunt hier ontspannen bij het zwembad of de omgeving verkennen met de gratis fietsen. In de buurt vind je prachtige stranden en schilderachtige uitzichtpunten die je kunt ontdekken! 

 

 

Renaissance Bali Uluwatu Resort & Spa

Het Renaissance Bali Uluwatu Resort & Spa is een verblijf vol met luxe. Met elegante kamers, meerdere zwembaden en een luxe spa, biedt het resort alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie. In de buurt kun je genieten van activiteiten zoals golfen, surfen en culturele bezienswaardigheden bezoeken. 

 

 

Terra Cottages Bali

Terra Cottages Bali biedt traditionele Balinese bungalows in een rustige omgeving. De unieke architectuur en rustige sfeer maken het een geweldige plek om te verblijven. In de buurt kun je genieten van wandelingen door de rijstvelden, bezoekjes aan lokale markten en ontspannen op afgelegen stranden!