7 leuke dingen te doen op Nusa Lembongan en Ceningan

Ga jij binnenkort naar Nusa Lembongan en Ceningan, maar weet je niet wat er precies te doen is? Geen zorgen! Want in deze blog vind je allerlei activiteiten die je op deze eilanden kan doen! Van stranden ontdekken tot avontuurlijke activiteiten zoals ziplinen? Deze eilanden bieden van voor elk wat wils! 

 

Verken de Prachtige Stranden 

Laat je betoveren door de betoverende kustlijn van Nusa Lembongan en Ceningan. Ontdek het afgelegen strandje Secret Beach. Geniet van de serene sfeer op Dream Beach, met zijn schilderachtige kliffen en kristalhelder water. En sluit je dag af met een adembenemende zonsondergang op Sunset Beach! 

 

Ervaar de Magie van de Blue Lagoon 

Duik in de betoverende wateren van de Blue Lagoon en laat je verrassen door de levendige kleuren en het overvloedige zeeleven. Snorkel tussen kleurrijke koraalriffen en tropische vissen terwijl je de onderwaterwereld verkent. De kristalheldere wateren van de Blue Lagoon bieden een onvergetelijke ervaring voor zowel beginners als ervaren snorkelaars. 

 

Bezoek Devil's Tear 

Bezoek Devil's Tear, een natuurlijke rotsformatie die bekend staat om zijn spectaculaire zee-uitbarstingen. Laat je betoveren door de kracht van de oceaan terwijl de golven met donderend geweld tegen de rotsen slaan. Devil's Tear biedt een adembenemend uitzicht en een onvergetelijke ervaring voor bezoekers van alle leeftijden! 

 

Ga ziplinen op Nusa Ceningan 

Voeg wat spanning toe aan je reis door te gaan ziplinen op Nusa Ceningan. Zweef door de lucht terwijl je geniet van een panoramisch uitzicht op de glinsterende oceaan beneden. Ziplinen op Nusa Ceningan is een avontuurlijke activiteit die gegarandeerd voor onvergetelijke herinneringen zal zorgen. 

 

Verken de Mangrove 

Breng een bezoek aan de mangrovebossen van Nusa Lembongan en verken de waterwegen per kajak of boottocht. Laat je betoveren door de weelderige natuur en het rijke ecosysteem van dit unieke natuurgebied.  

 

Wandel over de Iconische Gele Brug 

Maak een wandeling over de iconische Gele Brug, die de eilanden Nusa Lembongan en Ceningan met elkaar verbindt. Geniet van een schilderachtig uitzicht op de kristalheldere wateren onder je terwijl je over deze charmante brug loopt. De Gele Brug is niet alleen een belangrijke verbindingsweg, maar ook een populaire bezienswaardigheid die het perfecte decor vormt voor onvergetelijke vakantiefoto's. 

 

Zwem met Manta Roggen 

Duik in de oceaan en ervaar een ontmoeting met de majestueuze manta roggen, een van de meest fascinerende zeedieren. Begeleid door ervaren gidsen, heb je de kans om te snorkelen met deze dieren terwijl ze elegant door het water zweven. Zwem langs hun zijde en bewonder hun indrukwekkende grootte en sierlijke bewegingen, een ervaring die je nog lang zal bijblijven!