6 leuke dingen om te doen op Gili Air!

Gili Air staat bekend om zijn adembenemende stranden, turquoise wateren en ontspannen sfeer. Maar naast de prachtige omgeving heeft dit eiland nog veel meer te bieden. Of je nu een avonturier bent die graag op ontdekking gaat of gewoon wilt relaxen en genieten, hier zijn 6 fantastische activiteiten die je niet mag missen tijdens je verblijf op Gili Air! 

 

Snorkeltour 

Duik in de fascinerende onderwaterwereld van Gili Air door deel te nemen aan een snorkeltour. Verken kleurrijke koraalriffen, bewonder exotische vissen en wie weet spot je zelfs zeeschildpadden die rustig voorbijzwemmen. Neem een kijkje bij onze meerdaagse Gili Air tour: https://www.ikganaarbali.nl/products/2dagen-1nacht-gili-eilanden De tour is inclusief een snorkeltour die niet alleen rondvaart bij Gili Air, maar die langs alle 3 de Gili eilanden gaat! 

 

 

Movienight 

Geniet van een ontspannen avond onder de sterren met een openlucht movienight op het strand! Bij Royal Regantris Villa Karang draait er elke avond een film en als je een beetje geluk hebt, krijg je er zelfs nog gratis popcorn bij! 

 

 

Fietsen 

Verken het eiland op een rustig tempo door een fiets te huren. Met slechts een paar kilometer in omtrek is Gili Air perfect om te verkennen op twee wielen. Fiets langs witte zandstranden, door weelderige palmbomen en stop onderweg bij een van de vele leuke eetplekjes voor een lekkere snack. 

 

 

Escaperoom 

Ga de uitdaging aan en test je probleemoplossende vaardigheden in een escaperoom op Gili Air! Werk samen met vrienden of familie om puzzels op te lossen, raadsels te kraken en codes te ontcijferen om te ontsnappen uit de kamer voordat de tijd om is. De Escaperoom is een spannende en vermakelijke activiteit voor alle leeftijden. 

 

 

Kookcursus 

Duik in de wereld van de Indonesische keuken door deel te nemen aan een kookcursus. Leer traditionele gerechten bereiden, zoals nasi goreng, saté en rendang, onder begeleiding van een lokale chef-kok. Na afloop kun je genieten van je zelfbereide maaltijd en indruk maken op je vrienden en familie thuis met je nieuwe kookkunsten. 
 

 

Paardrijden 

Verken de prachtige landschappen van Gili Air te paard. Maak een ontspannen rit langs de kustlijn terwijl je de frisse zeelucht opsnuift en geniet van het panoramische uitzicht op de oceaan. Of kies voor een avontuurlijke tocht door het binnenland en ontdek de verborgen plekjes van het eiland.