5 Unieke verblijven in Bali!

Stel je voor: een reis naar Bali, maar dan met een twist. Vergeet standaard hotelkamers en maak je klaar voor een avontuur dat begint zodra je je accommodatie betreedt. Bali staat bekend om zijn unieke verblijfsmogelijkheden die verder gaan dan de gebruikelijke vakantie-ervaring. In deze blog nemen we je mee op een tour langs vijf van de meest bijzondere accommodaties die Bali te bieden heeft. Dus pak je koffer in en laat je verrassen door de onvergetelijke charme van Bali!

 

Bubble Hotel Bali Ubud - Adults Only 

Stel je voor dat je 's nachts onder een kristalheldere sterrenhemel slaapt, omgeven door weelderig groen. Dit is mogelijk in het Bubble Hotel Bali Ubud. Deze unieke accommodatie biedt doorzichtige bubbelkoepels waarin je kunt overnachten en volledig kunt opgaan in de natuurlijke omgeving. Exclusief voor volwassenen, biedt dit hotel een intieme en magische ervaring die je niet snel zult vergeten. 

 

 

PinkCoco Uluwatu 

Altijd al in een real-life Barbie Dreamhouse willen overnachten? Dan is PinkCoco Uluwatu de perfecte plek voor jou! Want het hele hotel is een roze thema gedecoreerd.  Het hotel is voor grown-ups only (16+), dus ideaal als je lekker wil relaxen met je partner of met vrienden. De ligging van PinkCoco is ook erg praktisch, op slechts 200 meter vind je Padang Padang Besch met prachtige surfplekken. Ook vind je op 10 minuten rijden de Uluwata-tempel. Verder beschikt het hotel zelf nog over een buitenbad, een tapasrestaurant en een bar. 

 

 

Beehouse Dijiwa

In deze bijenhuisjes voel jij je zo vrij als een bij! Je zult hier genoeg vrijheid hebben, want je overnacht hier een hutje midden in de prachtige rijstvelden van Ubud. Vanuit je bed zul je het waanzinnige uitzicht van de Mount Agung al kunnen zien. Je zult hier ook alle rust vinden want de bijenhuisjes zijn voor adults only. De ligging van hutjes is ook ideaal want het ligt dicht bij het centrum van Ubud. Ook zul je al op 2 km afstand het apenwoud vinden. 

 

 

Sun Sang Eco Retreats

Altijd al in de buitenlucht willen slapen? Neem dan een bezoek aan de boomhutten van Sun Sang Eco Retreats. De bamboo lodges liggen in het midden van de jungle van Tabanan, wat echt een authentiek stukje van Bali is. Hier liggen namelijk prachtige rijstvelden en veel bekende tempels. Elke villa heeft z’n eigen unieke karakter en is gebouwd van natuurlijke materialen. Op deze plek kun je echt helemaal tot rust komen door de stilte van de jungle. 

 

Padma Resort 

Op zoek naar een wat luxer resort? Dan is het Padma Resort in Ubud hèt hotel voor jou! Het resort is een van de beste en meest bekende van de stad Ubud en dat is zeker niet onterecht, want dit resort biedt echt alles! Het hotel ligt midden in het tropische paradijs, omringd door lange rijstvelden en de mooie omgeving van de Ayung riviervallei. De waanzinnige infinity pool heeft uitzicht op dit landschap. Het resort beschikt ook over een luxe spa waar Bali’s meest professionele masseurs en wellness experts werken. In de spa kun je allerlei relaxte behandelingen krijgen, zoals: massages, facials, pedicures en manicures. Houd je erg van sport en bewegen? Dan ben je ook aan het goede adres, want er is ook een leuke wandelroute te vinden die leidt naar een tempel. Ook worden er yogalessen gegeven in een grote open koepel, wat wederom ook uitzicht heeft op de tropische vallei.