5 prachtige villa's in Uluwatu

Uluwatu is een prachtige regio in het zuidwesten van Bali. Het staat vooral bekend om haar prachtige stranden.

Een villa huren kan vele voordelen met zich meedragen. Zo kan je kiezen voor een unieke woning, waar alles wat je wilt aanwezig is. Een villa kan voor families of grotere groepen ook een stuk gezelliger zijn dan allemaal aparte hotelkamers. Je kan natuurlijk ook gewoon gewoon opzoek zijn naar net wat meer privacy, ruimte en luxe, ook dan kan een villa de perfect keuze zijn.

1. The edge Bali

The Edge biedt luxe 5 sterren villa’s die met vele extra’s komen. Bij je gehuurde villa hoort dan ook een zwembad, een thuisbioscoop, een entertainmentsysteem, een wijnkelder en een sigarenkamer. Op het terrein van de Edge is er bovendien een gemeenschappelijke spa en fitnessruimte. Het unieke verkooppunt van the Edge is toch wel dat elke villa gepaard komt met een persoonlijke butler en kok. In de kleinst beschikbare villa bevind zich 1 slaapkamer en in de grootst beschikbare villa bevinden zich 5 slaapkamers. 
The Edge Bali

2. Villa Deeksha

Gelegen in de wijk Pecatu in Uluwatu bevind zich Villa Deeksha. Deze prachtige villa heeft voor maximaal 6 personen maar liefst 250m2. Elke slaapkamer in villa Deeksha heeft zijn eigen badkamer. Deze villa heeft geen eigen zwembad, maar wees niet getreurd! Impossible beach ligt op minder dan 1 km afstand van de villa.
Deze villa is te huur vanaf €400 ,- per nacht
Villa Deeksha

3. Villa shanti Bingin

Op slechts 700 meter van het strand van Bingin bevind zich Villa shanti Bingin. Hiernaast is strand Impossible ook erg dichtbij. Mocht je nou toch gewoon even bij de villa willen blijven, maar wel willen zwemmen? Geen probleem! De villa heeft een eigen zwembad met hierbij gelegen terras. Een geplaatste review bij de accommodatie is: "geweldige villa - 3 grote slaapkamers allemaal met ensuites en nog een toilet naast de woonkamer. Goede airco, goede locatie, direct naast Cashew Tree, die erg goed eten doet en op donderdag goede livemuziek heeft.”(booking.com, 2022)
villa shanti bingin
 

4. Eaze Villas Uluwatu

Een prachtige villa met zeezicht, een buitenzwembad, een bar en meer. Dit allemaal kun je vinden bij de Villas in Uluwatu. Deze accommodatie verzorgd elke ochtend ontbijt, waarbij je de keuze hebt uit een ontbijtbuffet, een à-la-carteontbijt of een continentaal ontbijt. De villa’s van Eaze zijn te huur vanaf €250 ,- per nacht.
Eaze Villas uluwatu
 

5. Karang Saujana Estate

Na onze mening prachtige villa's! Deze villa’s heeft een prachtig lang zwembad met uitzicht op de zee. Hierbij hebben deze villa’s nog allerlei leuke extra’s zoals: een grote tv, een volledig uitgeruste keuken en een…. HOT TUB! De villa zijn beschikbaar vanaf 8 personen tot maximaal 12 personen. De villa’s op Karang Saujana Estate hebben op booking.com een score van maar liefst 9,3 .
Karang Saujana Estate