5 ultra luxe resorts op Bali 2023

Four Seasons Resort Bali at Sayan

Four Seasons Resort Bali at Sayan is gelegen in het hart van Bali, omringd door rijstvelden en jungle. Het resort bevind zich echt midden in de natuur en dit straalt het ook uit. Het resort biedt villa's met privézwembaden, evenals suites en kamers met uitzicht op de omgeving. Het resort beschikt ook over verschillende restaurants, een spa, fitnesscentrum en een buitenzwembad. 

four seasons

 

The St. Regis Bali Resort

The St regis Bali Resort is een luxe resort gelegen aan het witte zandstrand van Nusa Dua. Het resort biedt suites en Villas met privezwembaden. Om heerlijk te ontspannen zijn de kamers uitgerust van een diep bad met een regendouche. Het resort heeft een eigen spa, waar je allerlei behandelingen kan ondergaan. Er is een fitnessruimte, tennisbanen en een bibliotheek aanwezig.

 


Mandapa, A Ritz-Carlton Reserve

Mandapa, A Ritz-Carlton Reserve is een luxe resort gelegen in het dorpje Kedewatan in Ubud, op Bali, Indonesië. Het resort ligt aan de oevers van de Ayung-rivier en wordt omringd door tropisch regenwoud en rijstvelden.

Het resort biedt 60 luxe villa's en suites die zijn ingericht met traditionele Balinese elementen en moderne voorzieningen. Elke villa heeft een eigen zwembad en buitenruimte, een grote badkamer met een apart bad en douche, en een 24-uurs butlerservice.

Het resort beschikt over verschillende restaurants, waaronder Kubu, een restaurant dat is gevestigd in een bamboe paviljoen aan de rivier en een mediterraan menu serveert. Het resort heeft ook The Pool Bar, The Library en Sawah Terrace, waar gasten kunnen genieten van cocktails en lichte maaltijden.

 

 

Bulgari resort Bali

Bulgari Resort Bali is een luxe resort gelegen op een klif in Uluwatu. Het resort heeft 59 villa's, die allemaal zijn uitgerust met moderne voorzieningen en luxe faciliteiten, zoals een eigen zwembad, een buitendouche en een butlerservice. De villa's bieden allemaal uitzicht op de oceaan. Het resort beschikt over verschillende restaurants en bars, waaronder het Italiaanse restaurant Il Ristorante, dat bekroond is met een Michelin-ster, en Sangkar, dat lokale gerechten serveert. Er is ook een bar bij het zwembad en een lounge met uitzicht op de oceaan. Het resort heeft een eigen spa, de Bulgari Spa, waar gasten kunnen genieten van een breed scala aan behandelingen en massages. Er is ook een fitnesscentrum en een yogastudio. Andere faciliteiten zijn onder andere een tennisbaan, een zwembad en een privéstrand.

 

W Bali - Seminyak

is een luxe resort gelegen aan het strand van Seminyak op het eiland Bali, Indonesië. Het resort biedt uitzicht op de Indische Oceaan en ligt op loopafstand van de vele winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden van Seminyak.
Het resort beschikt over 229 kamers en suites, allemaal voorzien van moderne voorzieningen en luxe faciliteiten zoals een eigen balkon of terras, een iPod-dock, een 40-inch flatscreen-tv en een regendouche. Sommige kamers hebben ook een eigen zwembad of een hot tub.
Het resort biedt verschillende eetgelegenheden, waaronder het Indonesische restaurant Starfish Bloo, het Japanse restaurant Fire, en de W Lounge, waar gasten kunnen genieten van cocktails en snacks. Er is ook een zwembadbar en een strandclub.
Het resort heeft een eigen spa, de AWAY Spa, waar gasten kunnen genieten van een breed scala aan behandelingen en massages. Er is ook een fitnesscentrum, een tennisbaan en een buitenzwembad.
Gasten van het W Bali - Seminyak kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten en excursies, yogalessen en culturele rondleidingen door Bali. Het resort organiseert ook regelmatig evenementen en feesten.