4 prachtige resorts in Lovina

Lovina, een rustig kustplaatsje in het Noorden van Bali. De plek staat bekend om haar zwarte stranden, de kalme zee en het feit dat hier veel dolfijnen te spotten zijn! 

Verblijven in een resort kan vele voordelen met zich mee brengen. Resorts bieden vaak een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten op het resort zelf aan waardoor je niet ver hoeft te reizen voor entertainment, ontspanning of om een hapje te eten. De kamers zijn vaak modern en luxueus ingericht.

Direct aan het strand van Lovina ligt New Sunari Lovina Beach Resort. Je zult je nooit hoeven vervelen hier. Het resort beschikt over veel verschillende faciliteiten voor al haar gasten. Zo hebben ze een buitenzwembad, fitnessruimte, spa, wellnesscentrum, een restaurant en een bar. Gasten kunnen ook deelnemen aan verschillende activiteiten die door het resort worden georganiseerd, zoals snorkelen, duiken, fietsen en wandelen.

New Sunari Lovina Beach beschikt over verschillende mogelijkheden om in te overnachten zoals, kamers met zeezicht en familiekamers. Mocht je toch opzoek zijn naar iets meer privacy dan zijn er ook villa's met privézwembaden. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, een minibar, een kluisje en gratis wifi.
New Surari
 
Als je het hebt over een heerlijk resort dan heb je het over Puri Mangga Sea View Resort and Spa, Het resort biedt prachtige uitzichten over zee en de omliggende bergen. Het resort is echt ontworpen om gasten te voorzien van een onvergetelijke vakantie.
Het resort is heel fijn gunstig gelegen nabij de lokale bezienswaardigheden van Lovina, zoals de beroemde dolfijnen van Lovina, de Gitgit-waterval en de Brahma Vihara Arama Boeddhistische tempel.
Verder organiseert het resort ook verschillende activiteiten zoals, yogalessen en koolessen.
 Puri Mangga Sea View Resort and Spa
 
Sing Sing Resort is een prachtig resort gelegen in het noorden van Bali, in de buurt van Lovina. Het resort heeft verschillende verblijf mogelijkheden variërende van villas tot standaard kamers. Een echte eye catcher in dit resort is het zwembad, dat uitkijkt over de tuin van het resort en de oceaan! Een review achter gelaten door een Nederlandse man is: ''Een fantastische locatie met prachtig uitzicht over het dorp en de zee. De keuken is ook geweldig. Gastvrouw Sri regelt alles voor je. Een boottocht om dolfijnen te spotten was in een handomdraai geregeld. Ze zette ons persoonlijk 's ochtends vroeg af in de haven’
 
Sing Sing
 
Zoek je een heerlijk zwembad, gelijk aan het strand? The Lovina heeft het!
Naast het zwembad en het strand biedt The Lovina Bali Resort een ruim aanbod aan activiteiten en faciliteiten, waaronder duiken, snorkelen, spa-behandelingen, yogalessen en een fitnessruimte. Een ander voordeel van het resort is dat het een pendeldienst aanbiedt naar de nabijgelegen stad Singaraja. Leuk voor een dagje cultuur snuiven!
The lovina