12 beste restaurants in Uluwatu

Ga jij binnenkort naar Uluwatu tijdens je Bali trip, maar weet je niet zo goed waar je heen moet gaan om lekker te eten? Vergeet dan niet om deze blog te lezen! Want wij hebben voor jou de 12 beste restaurants in Uluwatu op een rijtje gezet!

 

Gooseberry Cafe  
Het café is een tropische oase van moderne gerechten en interieurs. Gooseberry heeft een zonovergoten zwembad voor een heerlijke duik na de lunch. Geniet van de heerlijke ontbijt- en lunchgerechten van het café (Franse crêpes, romige burrata en truffelgnocchi) en ga dan helemaal los tijdens het diner.  

 

Sundays Beach Club 
Elke dag voelt als een zondag in Uluwatu. De Sundays Beach Club wordt omschreven als een verborgen paradijs. Je kan hier genieten van heerlijke gerechten, zoals tropische smoothie bowls, fish & chips, gloeiendhete pizza's en zelfs Nasi Goreng. 'S avonds kunt u hier gezellig bij het kampvuur zitten. 

 

The loft 
The Loft is een heel schattig plekje waar veel mensen verzamelen. Er is een openlucht eetzaal met binnenpalmbomen en buitenzitjes. Voor de meest Instagrammable gerechten moet je hier zijn. The loft heeft een breed assortiment, van poke bowls en Instagrammable ontbijtjes tot de grote burgers, gehaktballen en Mexicaanse schotels voor het diner. Er is zelfs een leuke boetiek om al je strandbenodigdheden in te slaan. 

 

Single fin 
Op de top van de klif, die uitkijkt over Uluwatu's beroemde surf break, vind je Single fin. De heerlijke gerechten, denk aan taco's, hamburgers, pizza's en salades worden allemaal geserveerd naast het iconische uitzicht van Single Fin. Live bands en DJ's houden de goede vibes gaande terwijl gasten kunnen genieten van de koude bieren en signature cocktails. 

 

Manu Uluwatu 
Kom voor het epische uitzicht, blijf voor het heerlijke eten. Mana Uluwatu ligt hoog op de kliffen van Uluwatu Surf Villas, met uitzicht op de golven en horizon. Het eten draait hier om gezonde, voedzame hapjes van zowel land als zee. Denk aan Baja garnalen taco's en jackfruit enchiladas.  

 

Malini Uluwatu 

Malini is een plek die je meeneemt op een culinaire reis door Bali. Het is omgeven door mooie tuinen en serveert heerlijke Balinese gerechten. Denk aan verse vis en kruidige gerechten, allemaal mooi opgemaakt. Perfect voor wie van de lokale keuken wil genieten. 

 

 

 

 

Tabu 

Hier vind je een mix van internationale smaken met een Balinese twist. Het is een relaxte plek met een enorm menu waar voor elk wat wils te vinden is. Een geweldige keuze voor wie graag een beetje avontuur op zijn bord heeft. 

 

Shaka Riki 
Geweldige sushi en authentieke Japanse hapjes zijn allemaal te verkrijgen in dit Japanse restaurant. Met zijn vlotte en gastvrije bediening in combinatie met een enorm menu van top-notch rolls, combo plates en Japanse nietjes, bruist Shaka Riki regelmatig van de grote mensenmassa's en leuke familie vibes. 

 

Abracadabra at Mu Boutique resort 
Abracadabra, gelegen op de kliffen van Bingin in het Mu Boutique Resort, tovert verse, biologische en seizoensgebonden ingrediënten om in magische gerechten. Top tip: voor de ultieme diner date, kom vroeg voor de zonsondergang, ga aan de rand van de klif zitten en geniet! 
 

Roling Fork 
Rolling Fork is een schilderachtig, Italiaans geïnspireerd restaurant dat aanvoelt als thuis. Hier kunt u smullen van zelfgemaakte pasta's, knapperige pizza's, vers gegrilde vis en geïmporteerd vlees van topkwaliteit, waarbij het eten wordt teruggebracht tot zijn eenvoudigste en mooiste vorm. Alles wordt hier met liefde gemaakt en geserveerd, en u kunt er het beste van genieten op de schattige veranda in koloniale stijl. Spoel het allemaal weg met een glas rood of een cocktail met een zout randje - alles voor een voorproefje van la dolce vita! 
 

Ulu Cliffhouse 
Deze verhoogde club op de top van de klif voldoet aan alle eisen op het gebied van gastronomie. Alles op het menu is ontworpen met het zwembad in gedachten; denk aan tapas hapjes, schalen om te delen, maar ook pizza's, oesters en heerlijke desserts. Onze beste tip? Kom vroeg om de beste plaats voor zonsondergang te bemachtigen en blijf tot laat hangen voor live dj's en speciale evenementen.