10 beste hotels op Nusa Penida

Nusa Penida is een eiland bij Bali. Vanaf Bali kun je heel gemakkelijk op Nusa Penida komen, het is maar 45 minuten met de boot. Er zijn op Nusa Penida veel bezienswaardigheden zoals Kelingking Beach en Diamond Beach. Als je al deze bezienswaardigheden wilt zien, is het aan te raden om 2 dagen op Nusa Penida te zijn. Wat zijn leuke plekken om te overnachten? Wij hebben een top 10 gemaakt.
  1. Pandawa Beach Resort & Spa

Dit direct aan zee gelegen restaurant is perfect voor avonturiers. Op slechts 3 km van het hotel vind je de Teletubbies Hill en een prachtig uitzicht op Mount Agung. Het hotel beschikt over een restaurant, een buitenzwembad en verschillende bars. Als je hier verblijft zul je hier echt het luxeleven leven. De kamers beschikken over zeezicht, een flatscreen tv en een balkon. Dit hotel is aan te raden voor alle soorten reizigers, als je een avonturier bent die overal dichtbij wil zijn of als je een reizend gezin bent.

 Boek hier!

  1. Favorite Exclusive Villa & Spa

Dit resort is gelegen op de oostkant van het eiland, met de zee op slechts 6 km afstand van de zee. Het resort is omgeven door winkels, markten en restaurants. Er is genoeg te doen en te zien in de omgeving. Dit resort is een van de luxere verblijfplaatsen op het eiland. Favorite Exclusive Villa & Spa biedt meerdere tuinen en buitenzwembaden. Elke geluidsdichte kamer beschikt over een spa bad en een groot comfortabel bed. Heerlijk tot rust komen dus. Ondanks dat ze wel familiekamers bieden is dit hotel perfect voor solo reizigers of koppels.

 

Boek hier!

  1. Angkal Resort

Als je opzoek bent naar een verblijfplaats op Nusa Penida met een prachtig uitzicht over de zee en een overloopzwembad dan moet je bij dit resort zijn. Dit is waarschijnlijk een van het meest luxe resort aan de oostkust van Nusa Penida. Het hotel ligt op een steenworp afstand van het strand en op ongeveer 1 km afstand vind je Teletubbies Hill. De kamers beschikken over een airco, een balkon en een flatscreen tv. Alle kamers hebben of een uitzicht op zee of een uitzicht op het zwembad.

 

Boek hier!

  1. Kepaon Gari Inn

Dit hotel is een van de hoogst gewaardeerde hotels op Nusa Penida. Het hotel ligt op loopafstand van Pulau Seribu, een mooi uitzichtpunt, en op een 1,5 km afstand van het bekende Atuh Beach en Diamond Beach. Dit hotel biedt rookvrije kamers en een bar. Kepaon Gari Inn heeft alle voorzieningen die een gast nodig heeft. Zo kun je genieten van een heerlijk á la carte ontbijt en kun je een auto of scooter huren. Dit hotel is een goede optie voor solo reizigers.

 

Boek hier!

  1. Atuh Forest Cottage

Deze accommodatie is perfect gelegen als je zoekt naar een wat stillere plek om te verblijven op Nusa Penida. Het is gelegen op ongeveer 3 km afstand van Atuh Beach en op 7 km van de teletubbies Hill. Het hotel beschikt over een restaurant en een tuin met terras. De kamers hebben prachtig uitzicht over de zee of de bergen. Dit hotel is perfect voor reis koppels die het fijn vinden om dingen met zijn 2en te doen.

 

Boek hier!

  1. Megaland Bungalow

Dit hotel is een van de beste plekken om te verblijven op Nusa Penida met een restaurant, een buitenzwembad en een bar. Met nog veel meer facaliteiten heeft Megaland Bungalows alles te bieden tegen een hele aannemelijke prijs. Het hotel ligt op ongeveer 2 kilometer afstand van Giri Puti Cave. De kamers zijn erg mooi en schoon en beschikken over een groot comfortabel bed, een airco en een mooi uitzicht over de tuin. Dit hotel is perfect voor volwassenen.

 

Boek hier!

  1. Tropical Garden Inn

Dit is het bestverkochte resort op de oost kant van Nusa Penida. Het hotel is gelegen op een steenworp afstand van het strand. Tropical Garden Inn is de perfecte plek voor een budget reiziger. Alle soorten kamers beschikken over een mooi terras en een airco. Dit hotel is aan te raden aan koppel reizigers of aan solo backpackers.

 

Boek hier!

  1. Horizon Nusa Penida

Op ongeveer 20 minuten van Suana Point Beach vind je Horizon Nusa Penida. Het hotel heft een restaurant, een buitenzwembad en een gedeelde lounge. Met hun dagelijkse ontbijt en hun zonneterras is dit hotel budgetvriendelijk. In de buurt van het hotel zijn veel restaurants en winkels te vinden. De kamers beschikken over een balkon met een prachtig uitzicht over de zee of bergen. Het is simpel, maar perfect voor de hoeveelheid die je betaald.

 

Boek hier!

  1. Bamboo Bungalows

Dit hotel ligt ongeveer op 2km afstand van verschillende stranden op Nusa Penida. Het hotel biedt bijzonder behulpzaam personeel, een heerlijk ontbijt en 24-hour service. Elke kamer beschikt over een patio met uitzicht over de tuin en een prive badkamer. Dit hotel is een goede budget optie voor een accommodatie in het oosten van Nusa Penida. Bamboo Bungalows is vooral aan te raden aan koppels.

 

Boek hier!

  1. Semabu Hills Hotel Nusa Penida 

 

Dit hotel ligt in de rustige heuvels van Nusa Penida en biedt een prachtig uitzicht op het eiland en de zee daarachter. Gasten kunnen ontspannen in het overloopzwembad of genieten van heerlijke gerechten in het eigen Aziatische restaurant. De kamers zijn voorzien van moderne gemakken zoals airconditioning en een flatscreen-tv. De medewerkers van de receptie spreken Engels en Indonesisch, en geven graag advies over de omgeving.

Boek hier!