10 Beste hotels in Nusa Dua

Weg van de drukte van Canggu en Seminyak ligt Nusa Dua. Prachtige zonsopgangen, ongerepte witte zandstranden en enkele van de chicste resorts van het eiland kun je hier vinden, perfect voor gezinnen en koppels op huwelijksreis. Dit zijn 10 van onze favoriete hotels in Nusa Dua.

The Grand Bali

Dit heerlijke resort is een echt Balinees toevluchtsoord waar je heerlijk kunt ontspannen. Het beschikt over een buitenzwembad en een spa. De rookvrije kamers zijn voorzien van een zithoek, een satelliet-tv en thee en koffiefaciliteiten. Elke kamer heeft een eigen badkamer met een heerlijk ligbad. Je kunt lekker ontspannen op de ligstoelen bij het zwembad of de omgeving verkennen op de fiets. Mocht je naar het strand willen, The Grand Bali biedt een gratis pendeldienst naar de Grand Bali Beach Club, dat op slechts 5 minuten rijden ligt. Ook rijdt er een gratis pendeldienst naar Kuta en naar de winkels van Nusa Dua. Het resort biedt was faciliteiten en een wisselkantoor. Het restaurant van het resort kijkt uit op de tuinen en het zwembad en serveert Aziatische en internationale gerechten.

 

Boek hier!

Grand Mirage Resort

Grand Mirage Resort ligt bij het strand Nusa Dua op Tanjung Benoa. Het resort biedt een zwembad met bar en watersport faciliteiten. De kamers van het resort hebben prachtig uitzicht op de zee en zijn voorzien van een Icd-tv, een thee- en koffiezetapparaat en een kluisje. De badkamer is uitgerust met een bad met een aparte douche. In de avond zijn er culturele avondprogramma’s zoals traditionele dansen, spelletjes en themabuffetten. Het resort beschikt over een bekroond restaurant, Julie’s Italian Restaurant. Hier worden Italiaanse en mediterrane specialiteiten geserveerd. Grand Café is 24 uur per dag en serveert Aziatische en internationale gerechten en dinerbuffetten. Jukung Grill is gelegen aan het strand en serveert verse vis, schaaldieren en barbecuegerechten.

 

Boek hier!

Bali Tropic Resort & Spa

Dit resort ligt langs het strand van Nusa Dua te midden van tropische tuinen. Bali Tropic Resort & Spa biedt een buitenbad, 3 eetgelegenheden, 5 bars en Balinese culturele voorstellingen. Alle kamers van het resort hebben een balkon met uitzicht op de tuinen, een flatscreen-tv en thee en koffiefaciliteiten. De badkamers hebben een bad. Sommige kamers zijn inclusief gratis deelname aan activiteiten zoals kajakken en windsurfen. In dit resort is ook een fitnesscentrum beschikbaar. Mocht je even helemaal tot rust willen komen, dan kan dat tijdens een lichaamsbehandeling in de spa. Bij Ratna kunt u dineren aan het strand en Soka serveert internationale lekkernijen. Drankjes zijn verkrijgbaar in de Cempaka Bar of in Sriwedari.

 

Boek hier!

Tijili Benoa

Dit resort ligt in de wijk Tanjung Benoa in Nusa Dua. Deze kleurrijke accommodatie gelegen aan het strand beschikt over een fitnesscentrum en 3 zwembaden. Het eigen restaurant Kakatua Restaurant serveert dagelijks een ontbijtbuffet. Op het strand kan je dineren bij de Warung Bamboo Bar & Lounge. Alle kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv met satellietzenders en een waterkoker. In de omgeving kun je veel winkels en eetgelegenheden vinden. Ook kunt u diverse watersportactiviteiten ondernemen. Het Bali Collection en Pasifika Museum bevinden zich op ongeveer 7 minuten rijden van het resort.

 

Boek hier!

Sadara Boutique Beach Resort

Het resort is gelegen aan Tanjung Benoa Beach en beschikt over een buitenbad en een restaurant aan het strand. De ruime kamers van het resort zijn een combinatie van de traditionele Balinese stijl met moderne details. Ze hebben een tegelvloer, donker houten meubels en een badkamer met een douche en bad. De restaurants bieden verschillende maaltijd opties met tal van internationale gerechten. Er kan ook op verzoek een romantisch diner aan het strand worden geregeld.

 

Boek hier!

Benian Villas

Deze villa is gelegen in Nusa Dua op 3.8 km afstand van Monument Veteran en op 6 km van Bebek Bengil Nusa Dua. Deze accommodatie heeft airconditioning, een buitenzwembad en een tuin. De villa is voorzien van 1 slaapkamer, 1 badkamer, beddengoed, handdoeken, een flatscreen-tv, een eethoek, een volledig uitgeruste keuken en een balkon met uitzicht op het zwembad. Het personeel staat 24 uur per dag voor je klaar.

 

Boek hier!

Ion Bali Benoa

Dit moderne resort beschikt over een restaurant en een buitenzwembad met een bar waar u heen kunt zwemmen. Alle kamers zijn modern en minimalistisch ingericht. Ze zijn voorzien van een flatscreen-tv, een elektrische waterkoker en een koelkast. Alle badkamers beschikken over een douche en een haardroger. Dit resort ligt op 5 minuten rijden van het complex Bali Collection, waar veel winkels en eetgelegenheden zich bevinden. Het resort biedt een gratis pendeldienst naar het strand wat zich op 3 minuten rijden bevindt. Gasten die hier eerder zijn geweest geven aan dat het personeel van dit resort erg vriendelijk is en dat ze hier zeker voor terug zouden komen. Het restaurant serveert internationale en Aziatische gerechten. Voor snacks en een drankje kun je terecht bij de bar bij het zwembad.

 

Boek hier!

Alindra Villa

Villa Alindra biedt charmante accommodaties. De ruime villa’s zijn allemaal volledig ingericht en hebben een eigen terras met uitzicht op de landschapstuinen. De villa’s hebben een stijlvolle, luxe en Balinese inrichting. Sommige villa’s hebben zelfs hun eigen hot tub. Het personeel is vriendelijk en doet tegen een kleine vergoeding je was. Het Terracotta Restaurant serveert Indonesische en internationale gerechten. In Jimbaran, op 15 minuten rijden van de accommodatie, kun je de vele visrestaurants aan het strand uitproberen.

 

Boek hier!

Pandawa Hill Resort

Dit resort ligt in Nusa Dua, op 1,7 km afstand van het strand van Pandawa en op 6km afstand van het strand Melasti. Het resort beschikt over een buitenzwembad, een gym, een wellnesscenter een bar en een eigen restaurant. Het resort serveert een continentaal of Amerikaans ontbijt. De kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv en airconditioning. Sommige hebben ook een balkon met een zithoek. Alle kamers hebben een eigen badkamer met een haardroger.

 

Boek hier!

Bali WOW!

Bali WOW! ligt op 1 km afstand van Tanjing Benoa. Het biedt een buitenzwembad, een tuin, familiekamers en een terras. De Bungalows zijn volledig gebouwd en ingericht van kokosnoothout. De inrichting van de kamers is een mix van modern, eco en chique. De kamers zijn voorzien van airconditioning en een bureau. Ook hebben ze een eigen zithoek waar u heerlijk kunt chillen. Alle kamers hebben uitzicht op het buitenzwembad.

Boek hier!