10 Beste goedkope hotels op Bali

Wanneer je naar Bali gaat, wil je jezelf natuurlijk trakteren op wat luxe. Daar hoort uiteraard een prachtig hotel met zwembad bij. Er zijn zoveel luxe hotels te krijgen voor een leuke prijs, daarom hebben wij ze voor jullie op een rijtje gezet. Het geld wat je hiermee bespaart kun je later weer uitgeven aan bijvoorbeeld een leuke surfles

1. Uma Karan, Seminyak

Dit charmante verblijf heeft een uitstekende locatie. Het is gelegen in het hart van Seminyak, op slechts 10 minuten rijden van het strand. Uma Karan is gedecoreerd met natuurstenen muren en houten accenten. Het verblijf beschikt over een privézwembad omringt met palmbomen. De kamers zijn elegant ingericht en uitgerust met moderne faciliteiten zoals airconditioning en een flatscreen-tv. Elke kamer beschikt over een comfortabele woonruimte en een eethoek. Voor slechts €50 slaapt u al in dit prachtige hotel.

Boek hier

2. The Calmtree Bungalow, Canggu

Deze sfeervolle bungalows hebben de perfecte locatie, het strand bevindt zich namelijk op loopafstand en het ligt aan een straat met leuke winkels. De bungalows zijn voorzien van airconditioning, een klamboe en een eigen terras met uitzicht op het zwembad en de natuur. Het ontbijt is inclusief, je kunt kiezen uit Continentaal, vegetarisch, halal, glutenvrij, Aziatisch of Amerikaanse gerechten. Het personeel is hier heel vriendelijk en tegen een kleine toeslag bieden ze ook een was- en roomservice aan. Als je de omgeving wilt verkennen, kun je een auto of scooter huren bij de accommodatie. Volgens gasten is dit hun favoriete buurt van Canggu. Deze accommodatie kost slechts €62 per nacht.

Boek hier

3. Villa Elang, Canggu

Villa Elang is gelegen in het toeristische Canggu, op een afstand van 5 minuten van het strand. Ondanks de drukke omgeving is het toch stil in de villa. De accommodatie heeft een gedeelde keuken en een gemeenschappelijke lounge. Ook is er een prachtig buitenzwembad met tuin. De kamers zijn groot en hebben elk hun eigen zithoek met lekkere stoelen. Ook zijn ze voorzien van airconditioning. Het personeel van deze villa is heel aardig en behulpzaam. Deze accommodatie kost slechts €40 per nacht

Boek hier

4. Cepik Villa, Sideman

In de rustige plaats Sideman vind je Cepik Villa, omgeven door prachtige berglandschappen, rijstvelden en tuinen. De elegante villa’s zijn ingericht in een traditionele Balinese stijl en beschikken over een woonkamer met een flatscreen tv en een minibar. De kamers zijn altijd mooi en netjes schoon. Het complex biedt een gezamenlijk buitenzwembad. Vanaf je balkon kijk je uit op de mooie rijstterrassen en bergen. Je kunt hier ontspannen tijdens een heerlijke Balinese massage in het wellnesscentrum. Er kan dagelijks een ontbijt in je villa worden geserveerd. Deze accommodatie kost slechts €48 per nacht.

Boek hier

5. Jati Cottage, Ubud

In Ubud vind je Jati Cottage, op een afstand van 700 meter van Monkey Forest. Ubud Art Market en het paleis van Ubud liggen op 1,1 km afstand van Jati Cottage. De accommodatie heeft een zonneterras met uitzicht op het buitenzwembad. De kamers zijn ruim en beschikken elk over een eigen zithoek. Sommige kamers hebben een uitzicht op de rivier en sommige op de tuin. Voor een maaltijd kan je terecht bij het restaurant. Mocht je behoefte hebben aan wat rust en ontspanning dan kun je hier naar de spa. De omgeving is perfect voor een fietstour. Volgens gasten is dit hun favoriete buurt in Ubud. Deze accommodatie kost slechts €64 per nacht.

Boek hier

6. Taruna Boutique Homestays & Spa, Pemuteran

Deze accommodatie bevindt zich in een rustig dorpje in het noordwesten van Bali. Het is een klein familiehotel waardoor je persoonlijk behandeld wordt. De kamers zijn ruim voorzien van een eigen buitenbadkamer, airconditioning, een klamboe en een bureau. Alle kamers hebben uitzicht op de tuin. Deze homestay heeft een eigen restaurant waar Indonesische en lokale specialiteiten geserveerd worden. Ook is er roomservice beschikbaar. Op een uurtje rijden van de homestay vind je het Lovina stand. Deze accommodatie kost slechts €23 per nacht.

Boek hier

7. The Evitel Resort, Ubud

Dit resort wordt omgeven door prachtige rijstvelden. Het ligt op ongeveer 5 minuten lopen van Monkey Forest en de Ubud Art Market bereik je te voet in ongeveer 15 minuten. De kamers zijn comfortabel en laten veel natuurlijk licht naar binnen. Ze zijn voorzien van airconditioning, een flatscreen-tv en een bureau. Alle kamers hebben een balkon waarvan sommige met uitzicht over de tuin. In het restaurant van het resort staat elke ochtend een heerlijk Continentaal ontbijtbuffet voor je klaar. Deze accommodatie kost slechts €30 per nacht.

Boek hier

8. Pondok Tamiu, Ubud

Dit hotel bevindt zich op een toplocatie in Ubud en biedt kamers met airconditioning, een zithoek en een kledingkasten. Deze accommodatie is ook voorzien van buitenzwembad en een tuin. Ook is er roomservice beschikbaar. Alle kamers hebben een balkon met uitzicht op het zwembad. De omgeving is prachtig voor het maken van fietstochten. Populaire bezienswaardigheden in de buurt zijn de Saraswati-tempel, het paleis van Ubud en het Blanco museum. Volgens gasten is dit hun favoriete buurt van Ubud. Deze accommodatie kost slechts €21 per nacht.

Boek hier

9. Host @ Vulcano, Baturaja

Deze accommodatie bevindt zich naast Mount Batur, handig dus als je een Mount Batur sunrise tour gaat doen. De kamers van Host @ Vulcano zijn voorzien van een kledingkast, een badkamer met gratis toiletartikelen en een patio met uitzicht op het zwembad. Ook zijn alle kamers voorzien van een zithoek. Elke ochtend serveert Host @ Vulcano een Aziatisch ontbijt. Er is hier ook een kampvuurplaats met een terras waar je elke avond gezellig kan zitten. Deze accommodatie kost slechts €22 per nacht.

Boek hier

10. Villa Manayasa, Lovina

Deze villa ligt op 1,5 km van het strand van Agung en biedt een buitenzwembad en een gemeenschappelijke lounge met een tuin. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een zithoek, een flatscreen-tv en een badkamer met een haardroger. Elke ochtend biedt de villa een Amerikaans of Aziatisch ontbijt. In en rond Lovina kun je diverse activiteiten ondernemen zoals fietsen en dolfijnen spotten. Deze accommodatie kost slechts €35 per nacht.

Boek hier