10 beste cafés en restaurants in Canggu

In Canggu vind je talloze cafeetjes en restaurantjes, wij snappen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Om het overzicht te houden zodat jij precies weet welke hotspots je moet uitproberen in Canggu, hebben wij een top 10 met beste cafés en restaurants in Canggu gemaakt.

Copenhagen

Dit cafeetje ligt vlak bij Echo Beach in Canggu. Copenhagen zit ’s ochtends vroeg al helemaal vol met mensen. Je kunt hier genieten van een zoete, hartige en een eenvoudige brunch. Bij aankomst krijg je een lijstje met allemaal lekkere dingentjes erop zoals een smoothiebowl en een cinnamon roll. Je mag dan 5 dingen uitkiezen voor 100K. Ook kun je gewoon een gerecht van de menukaart kiezen. Smullen maar!
 

Shady Shack

Dit is een van onze favoriete restaurantjes in Canggu. Het is een vegetarisch restaurant in de buurt van Echo Beach met uitzicht over de prachtige rijstvelden van Canggu. Je kunt hier terecht voor ontbijt, lunch en diner. Tip: neem de Shack Attack Burger!

Crate Café

Dit populaire restaurantje bestaat al jaren. Voor ontbijt, brunch en lunch zit je hier goed. Je hebt hier heerlijke smoothiebowls, avocado toast en gepocheerde eitjes. Houd wel rekening met een rij, iedereen weet Crate Café tegenwoordig te vinden. Als je nog opzoek bent naar een leuke werkplek, dan is Crate Café zeker aan te raden. Het internet werkt hier super goed namelijk.

Monsieur Spoon

Als je echt zin hebt in een lekker stuk brood of een zalm bagel zoals je die thuis ook zal bestellen dan moet je naar Monsieur Spoon. Ze hebben hier bijna net zo lekker brood als dat ze in Frankrijk maken en je kan buiten in een soort tuin zitten. Echt genieten dus.

Manggis

Een van de beste veganistische restaurants in Canggu is Manggis. Deze leuk ingerichte oase in Berawa is de plek waar je heen gaat voor geweldige Spaghetti Meatballs, Nasi Campur, Chicken Satay of Chicken Nugget Salad. En het verrassende deel: Alles is veganistisch. Nadat je het eten hier geproefd hebt kies je waarschijnlijk Manggis boven vele andere restaurants, ondanks dat het veganistisch is.
 

Motion Café

Dit kleine cafeetje richt zich met name op fitness food en heeft heerlijke ontbijtjes, lunches en burgers en pasta’s voor diner. Ze hebben diverse vegan opties en alles is huisgemaakt. De huisgemaakte summer ice tea is een echte aanrader, evenals de avocado mayonaise!

Cinta Café

Cinta Café is de perfecte plek voor een heerlijk en ontspannen ontbijt, lunch en diner met uitzicht over de groene rijstvelden van Berawa. Het cafe biedt een mix van lokale en westerse gerechten. Cinta wordt uitgesproken als chinta, dat is het Indonesische woord voor liefde. Dit moet je goed in je achterhoofd houden tijdens het bekijken van de menukaart omdat alle gerechten geserveerd worden met liefde.

La Baracca

La Baracca is een gezellig Italiaans restaurant in Canggu dat wordt gerund door drie Italianen. Het heeft een grote variatie aan pasta’s en pizza’s en is een geweldige plek om te dineren met een paar vrienden.

Ji Sushi

Als je houdt van Japans eten dan is dit een echte aanrader. Geniet van het lekkere eten met een fantastisch uitzicht over Batu Balong Beach. Dit restaurant zit op het dak van een gebouw, het is daarom een populaire locatie om van de zonsondergang te genieten. Als je een goede zitplaats wil hebben, is het wel aan te raden om vooraf te reserveren.

Secret Spot

Dit restaurant is gespecialiseerd in de vegetarische keuken. Of je nu vegan bent of niet, je zult Secret Spot Café niet kunnen weerstaan. Het leuke interieur, het heerlijke eten en het yoghurtijs maken het een van de beste cafés in Canggu.