10 accommodaties in het prachtige Amed

Amed is een prachtige kustplaats in het oosten van Bali dat bekend staat om de mooiste plekken voor snorkelen en duiken. Het is een ideale plek voor reizigers die op zoek zijn naar rust en ontspanning, want het wordt omgeven door adembenemende uitzichten op de zee. Als je van plan bent om naar Amed te reizen moet je zeker deze blog lezen, want dit zijn 10 accommodaties die je zeker niet mag missen!

1. Hidden Paradise Cottages

Hidden Paradise Cottages biedt meerdere bungalows die zijn omringd door tropische tuinen en het ligt op een slechts een paar meter van de prachtige kustlijn van Bali. Het hotel beschikt over een buitenzwembad, massages bij het strandpaviljoen en een restaurant aan het strand met een panorama uitzicht over de oceaan. De cottages zijn inclusief koelkast, luxe badkamers en gratis WiFi. Het is de perfecte plek voor koppels die op zoek zijn naar ontspanning, privacy en romantiek!

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

2. Bali Dream House

Bali Dream House biedt zijn gasten een onvergetelijke ervaring met een prachtige view op de oceaan. De stijlvolle villas hebben een balkon met uitzicht op het zwembad en worden omringd door een tropische tuin die zorgt voor veel privacy. De kamers zijn voorzien van een zithoek, airconditioning, gratis WiFi en een koelkast.  Ook biedt dit verblijf een eigen restaurant, elke dag ontbijt, massages en zijn ze 24 uur per dag beschikbaar voor hulp of andere services. Het is de perfecte setting om lekker te ontspannen en te genieten van het prachtige Amed.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

3. Kelapa Cottage

Kelapa Cottage biedt de perfect combinatie tussen traditionele en moderne stijlen. Deze accommodatie ligt op een aantal minuten lopen van het strand. De ruime hutjes staan midden tussen het groen, sommige hebben een comfortabele zithoek en bieden uitzicht op het zwembad en de tuin. Ook beschikt dit verblijf over een eigen restaurant, spa en duikcentrum. Het is een heerlijke plek om tot rust te komen!

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

4. Villa Bukit Segara

Villa Bukit Segare biedt een oase van kalmte aan de kust. Deze accommodatie kijk uit op de oceaan en beschikt over een buitenzwembad en eigen restaurants. De kamers zijn voorzien van een eigen terras, gratis WiFi, airconditioning, een kledingkast, een zithoek en een set toiletartikelen. Deze villa biedt alle faciliteiten die je nodig hebt om te genieten van je vakantie!

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

5. Saka Villa

Wanneer je op zoek bent naar een plek met stilte en ontspanning, dan is de Saka Villa in Amed een goede keuze. Deze privé villa ligt op een korte afstand van het strand en heeft onder andere een eigen buitenzwembad, 2 slaapkamers, 2 badkamers, een flatscreen-tv, een uitgeruste keuken en een woonkamer. Het personeel staat 24 uur per dag klaar voor hun gasten.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

6. The Kampung

The Kampung is een accommodatie die aan het strand ligt dus je hebt er altijd een prachtig uitzicht over de oceaan. Ze beschikken over meerdere huisjes die zijn ingericht met een origineel en traditioneel handwerk. De huisjes zijn voorzien van een balkon, airconditioning, gratis WiFi en er is een mogelijkheid om een plons te nemen in het buitenzwembad.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

7. Puri Wirata Dive Resort and Spa Amed

Puri Wirata Dive Resort and Spa Amed ligt aan de kust van Amed en heeft een prachtig uitzicht over de Balinese oceaan. Deze accommodatie biedt een scala aan activiteiten en faciliteiten, zoals duiken, spa-behandelingen, een restaurant en een buitenzwembad. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een minibar, klamboes, een eigen balkon of terras en kijken uit over de zee. Het is een perfecte combinatie van actief en ontspanning.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

8. Aquaterraces Amed

Aquaterrace Amed is een kleinschalige accommodatie met een adembenemend uitzicht op de oceaan. Dit verblijf bevindt zich pal aan het strand dus je hebt altijd de mogelijkheid om een frisse duik te nemen in de zee, of een lekkere plons in het buitenzwembad. De kamers zijn licht en modern ingericht en beschikken over een eethoek, een minibar, gratis WiFi en een terras of balkon. Ook kunt u genieten van een ontspannende massage of lekker dineren in het eigen restaurant.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

9. Sama Sama Amed

Sama Sama Amed ligt op 5 minuten lopen van het Lipah-strand en heeft een prachtig uitzicht over de kustlijn van Amed. De bungalows zijn geïnspireerd door Balinese stijl en worden omgeven door veel groen. De kamers zijn voorzien van airconditioning, gratis WiFi, een klamboe en een eigen terras. Verder beschikt dit verblijf over een eigen restaurant en bieden ze veel mogelijkheden voor activiteiten.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

10. Aquamarine Beach Villas

De laatste, maar zeker niet de minste, is Aquamarine Beach Villas. Dit verblijf beschikt over een eigen afgelegen strand, tropische tuinen en een privezwembad met uitzicht op de zee. Alle villa’s zijn voorzien van een flatscreen-tv met bluetooth-luidspreker, een uitgeruste keuken en een openluchtterras met zithoek, eethoek en een ontspannende hangmat. Door de privacy is het een heerlijke plek om lekker te ontspannen en tot rust te komen.

 Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie